Maailmanennätysmarkkinat lauantaina 14.3.

 

JUUAN YRITTÄJIEN MAAILMANENNATYSMARKKINAT

Maailmanennätysmarkkinat järjestettiin 14.3.2015 mitä kauneimmassa säässä. Näytteilleasettajia oli paikalla parisenkymmentä ja tapahtuman kokonaiskävijämäärä nousi 350 henkilöön. Juuan kennelseuran järjestämä Match show keräsi ilahduttavat 38 koiraa. Match shown lisäksi MTK-Juuan järjestämä talutusratsastus, polkutraktoriajelu, Palviaisen tilan Spessupossu ja lapsivieraille tarkoitettu tehtävärata loivat messupäivästä mukavan etenkin lapsiperheille. Kiitokset Juuan Yrittäjille messuyhteistyöstä!

Maailmanennätysmarkkinoiden yhteyteen leivottiin myös uusi juukalainen maailmanennätys maailman suurin perunakukko. Juuan Ellien taidolla ja karjalaisella naisenergialla toteutetun ennätyskukon strategiset mitat olivat 120 cm, 120 cm 100 kg (ympärysmitta, pituus ja paino). Maailman suurin perunakukko noteerattiin myös hienosti mediassa. Siitä uutisoivat mm: Radio Suomi ja YLE Pohjois-Karjala, Iskelmäradio ja Karjalainen.Onnea Ellit!

Lämmintä ja makoisaa perunakukkoa ostettiin kilvan, tuotto meni Juuka-Seuralle ja myöhemmin kohdennettavaan hyväntekeväisyyteen.

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto