Ilmoittautuminen

 

Tervetuloa Juuan kansalaisopiston kursseille!

Emme ota vastaan ilmoittautumisia sähköpostitse. Ilmoittautumista ei tule myöskään jättää puhelinvastaajaan! Lue myös kohta "Kurssipaikan peruuttaminen" sivun lopusta. Musiikkiryhmiin ilmoittautuja kts. kohta: MUSIIKKIRYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN.

Kaikkiin opintoryhmiin otetaan sitova ennakkoilmoittautuminen seuraavasti:

Toimintaohje

  • Merkitse muistiin kurssien numerot, joille haluat ilmoittautua. Kerro ilmoittautuessasi, mikäli käytät työttömyys- tai sisarusalennusta. Varaudu kertomaan henkilötunnuksesi, puhelinnumerosi ja muut yhteystietosi, mukaanlukien sähköpostiosoitteesi, jos sinulla on sellainen.

ILMOITTAUDU: 

Sitovat ilmoittautumiset suoritetaan varsinaisena ilmoittautumispäivänä netissä verkkolomakkeella tai puhelimitse puh. 040 104 2905.

1. www.opistopalvelut.fi/juuka.

2.  puhelimitse numeroon 040 104 2905 klo 9.00 - 13.00 ja 14.00 -17.00

3.henkilökohtaisesti kansalaisopistolla (Rakkaudenkuja 1) klo 9.00- 13.00 ja 14.00-17.00

 

Varsinaisen ilmoittaumispäivän jälkeen ilmoittautumiset:

1.netissä: www.opistopalvelut.fi/juuka

2.puhelimitse toimiston aukioloaikoina 040 104 2403 

3.henkilökohtaisesti toimistossa (Poikolantie 1)

 

MUSIIKKIRYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN:

Huom! Kaikkien opiskelijoiden on ilmoittauduttava!


1. puh. 040 104 2412 Reetta Rautiainen tai henkilökohtaisesti Kansalaisopistolla kurssiohjelmassa mainittuna ajankohtana (Rakkaudenkuja 1)

2. netissä voi ilmoittautua ryhmiin: Timanttikuoro ja Karaoke www.opistopalvelut.fi/juuka.


TOIMINTAOHJEITA, muut kuin musiikkiryhmät:

Puhelimitse ilmoittauduttaessa numeroon 040 104 2905 vastaa usea henkilö ja puhelu ohjautuu heistä vapaana olevalle tai, mikäli kaikki numerot ovat varattuja, jonotukseen. Älä sulje puhelinta, muuten menetät paikkasi jonossa. Numero on käytössä vain varsinaisena ilmoittautumispäivänä.

Varaudu esittämään seuraavat tiedot – tällä nopeutat ilmoittautumistasi ja annat nopeammin vuoron seuraavalle ilmoittautujalle:

- tieto mahdollisesta alennuksesta

- ohjelmasta kurssien numerot ja nimet, joille ilmoittaudut
- yhteystiedot: nimi, puhelin, sähköposti, osoite, henkilötunnus
- mahdollinen tieto osallistumisesta vain toiselle lukukaudelle koko työvuoden kestävällä kurssilla

Mikäli opintoryhmiin ei tule riittävästi opiskelijoita, ryhmää ei aloiteta. Opiskelijoita otetaan myös jonoon, jolloin ryhmiin otetaan vapautuneille paikoille jonotusjärjestyksessä. Jos jo alkaneilla kursseilla on tilaa, voi niille ilmoittautua myös myöhemmin opiston toimistoon tai opettajan kanssa sopimalla.

Kursseille ilmoittautuminen päättyy viikkoa ennen kurssin alkua, ellei muuta ilmoiteta. Kurssien alkamisesta ei ilmoiteta, vain kurssin peruuntumisesta ilmoitetaan ryhmätekstiviestillä.
 

KURSSIMAKSUISTA MYÖNNETTÄVÄT ALENNUKSET:

- Työttömät -50 %, toimitettava todistys työttömyydestä ensimmäisellä kokoontumiskerralla opettajalle tai opiston toimistoon (Poikolantie 1, 2. krs)

- Eläkeläiset -20 %, ilmoita oikeudestasi alennukseen ilmoittautumisen yhteydessä, alle 63-vuotiaiden on esitettävä todiste opiston toimistoon kahden viikon kuluttua ilmoittautumisesta.

- Päätoimiset opiskelijat -20 %, esitettävä opiskelutodistus tai opiskelukortti

- Sisaralennus -50 % samassa ryhmässä opiskelevalle alle 16-vuotiaalle sisarukselle (esim. kaksi sisarusta toinen saa alennuksen, toinen täysihintainen)

 

KULUNVALVONTA JA KULKUTUNNISTEEN LUNASTUS

Kulttuuri-liikuntahallin, kuntosalin ja liikuntahallin tiloissa järjestettäviin ryhmiin tulee ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssin alkamista lunastaa kulkutunnistin! Ilman sitä ei pääse sisään! Kulkutunnistimen voi lunastaa kunnantalon neuvonnasta (ark 9-15) tai liikunta-kulttuurihallilta (klo 7 - 16). Kulunvalvontajärjestelmästä ja kulkutunnistimien lunastuksesta lisätietoja antaa Ismo Naakka 040 104 2469.

KURSSIPAIKAN PERUUTTAMINEN

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA. Jos et pääse kurssille, ole hyvä ja peruuta kurssipaikkasi ilmoittamalla siitä opiston toimistoon puhelimitse puh. 040 104 2403 tai sähköpostitse kansalaisopisto@juuka.fi viimeistään seitsemän (7) arkipäivää ennen kurssin alkua klo 15 mennessä. Merkitse peruutukseen kurssin nimi ja yhteystietosi.
Jos ilmoittautuminen perutaan perusajan jälkeen  laskutetaan hinnasta 50 % ellei perumisen syynä ole lääkärintodistuksella osoitettava este. Peruuttamatta jääneestä varatusta kurssipaikasta perimme koko kurssimaksun.
Alkaneet kurssit laskutetaan, eikä kurssimaksuja palauteta, jos kurssi päättyy suunniteltua aikaisemmin järjestäjistä riippumattomista syistä. Ainoastaan, mikäli joudut sairastumisen vuoksi peruuttamaan kurssipaikan tai keskeyttämään kurssin, voidaan osa kurssimaksusta palauttaa esitettyäsi lääkärintodistuksen. Kurssimaksut ovat perintäkelpoisia.

Ryhmien alkamista ja peruuntumista koskevat MUUTOKSET ilmoitetaan tekstiviestinä kaikille ilmoittautuneille. Mikäli kurssi alkaa ennakkoilmoituksen mukaisesti, emme laita erikseen kurssinalkamistiedotetta.  Opintoryhmän mahdollisista sisäisistä kokoontumisaikamuutoksista sopivat opettaja ja opiskelijat keskenään

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto