Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön ohjaus- ja neuvontapalvelut Juuka

Juuassa etsivän nuorisotyön piiriin kuuluvat 15-29 -vuotiaat Juukalaiset nuoret, jotka ovat työn tai koulutuksen ulkopuolella tai vaarassa jäädä niiden ulkopuolelle.


Miten etsivään nuorisotyöhön otetaan yhteyttä?

Etsivän nuorisotyöntekijän juttusille voi hakeutua itse, yhteydenotto voi tulla vanhemmilta, kavereilta tai esimerkiksi nuoren koulusta tai oppilaitoksesta.

Etsivässä nuorisotyössä ensisijaisesti etsitään yhdessä nuoren kanssa ratkaisuja heitä askarruttaviin kysymyksiin ja autetaan nuorta löytämään heille oikeat palvelut. Tavoitteena on löytää nuorelle kantavia polkua elämässä eteenpäin kohti koulutuksia ja työelämää.
Etsivä nuorisotyöntekijä ja nuori kartoittavat yhdessä nuoren elämäntilannetta, tukitarpeita, voimavaroja ja toimintamahdollisuuksia.

Etsivä nuorisotyöntekijä on vaitiolovelvollinen, turvallinen ja puolueeton aikuiskontakti, jonka puoleen voi kääntyä matalalla kynnyksellä.

Mistä etsivän nuorisotyöntekijän tavoittaa?

Juuan etsivän nuorisotyöntekijän toimisto on nuorisotalon yläkerrassa (väyryläntie 1). Voit tulla paikan päälle tervehtimään tai voimme sopia tapaamisen sinulle helposti pääsevään paikaan esim. kylillä kouluille.
 

Etsivä nuorisotyö
Tiina Mahonen
040 104 2608
tiina.mahonen@juuka.fi
FB: Juuka etsivä nuorisotyö

Postiosoite:
Juuan kunta / Etsivä nuorisotyö
Poikolantie 1
83900 JUUKA

 

 

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto