Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvä juukalainen yrittäjä, nyt on mahdollisuutesi ilmoittautua mukaan Juuan Kesän Avajaisiin

Yrittäjä, nyt on mahdollisuutesi ilmoittautua Juuan Kesän Avajaisiin!

 

Hyvä juukalainen yrittäjä, nyt on mahdollisuutesi ilmoittautua mukaan Juuan Kesän Avajaisiin lauantaille 8.6.2024. Tapahtuma-aika on 16.00-21.00 ja se sijoittuu Poikolan koulun piha-alueelle sekä sen ympäristöön.

Iloinen koko perheen musiikkitapahtuma tuo yhteen juukalaiset, matkailijat ja mökkeilykauden aloittavat vauvasta vaariin.

Tarjoamme teille pöytäpaikan tai oman alueen, jossa voitte pitää vaikka omaa myyntipistettä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaan. Sähköllisiä paikkoja annetaan ensisijaisesti heille, joiden toimintaan sähkö liittyy oleellisesti. Paikat ovat maksuttomia.

Ilmoittautumisia otetaan vastaan helmikuun loppuun asti 28.2.2024. Täytä ilmoittautumislomake alta löytyvästä ilmoittautumaan linkistä.

 

Samoin kuin pullataikina kohoaa yli taikinakulhojen, kohoaa tämä tapahtumakin.

Tulisitteko rusinaksi pullaamme?

Lisätietoja

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka