Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuka mukana Siskot ja Simot Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

Juuka mukana Siskot ja Simot Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa

 

 

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu juukalaiset asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille
 

Joulun odotetuin korttikampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen järjestyksessään yhdennentoista Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 13.11.–4.12.2023. Joulukorttikeräykseen on ilmoittautunut tähän mennessä mukaan jo 127 paikkakuntaa. Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Juuassa joulukortteja kerätään Kohtaamispaikka Ellinkulmalla sekä Juuan kunnan kirjastolla.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Pienestä kortista voi olla iloa pitkäksi aikaa, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto ja Kansalaisareena. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

 

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa


Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 13.11.–4.12. Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot. Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen.

Juuan keräyspisteet

Kohtaamispaikka Ellinkulma, Väyryläntie 1, 83900 Juuka, avoinna arkisin 8.00–15.00

Juuan kunnan kirjasto Poikolantie 6 F, 83900 Juuka, avoinna ma-to 8.30–18.00 pe 8.30 – 17.00


Seuraa kampanjaa somessa: #kosketakortilla #joulupostia #berörmedkort #julpost

 

Lisätiedot:

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka