Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Kunnanhallitus päätti vesitaksoista 23.5.2022 kokouksessaan

Kunnanhallitus päätti vesitaksoista 23.5.2022 kokouksessaan

Vesihuoltolaitoksen uudet taksat ovat voimassa 1.7.2022 alkaen. Olennaisena muutoksena taksoissa on, että vyöhykejako poistuu perusmaksuista.

Kunnan vesihuoltolaitoksen toimintaa pyritään turvaamaan siirtämällä taksoitusta enemmän perusmaksuihin ja kohti vakaampaa tulokertymää. Edelleen pääpaino maksujen kertymän osalta perustuu asiakkaiden veden- ja käyttöveden kulutukseen. Maksujen korotus on välttämätön, jotta maksuilla voidaan kattaa vesihuoltolaitoksen käyttö-, ylläpito- ja huoltokulut, poistot sekä tulevat investoinnit.

Koko päätöksen voi lukea julkaisupalvelusta: http://dynastyjulkaisu.pohjoiskarjala.net/juuka/

Vesihuoltolaitoksen taksat (pdf, avautuu uuteen välilehteen)

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.