Ajankohtaista liikunnassa

Ajankohtaista

12.1.2021: Liikuntatilojen käyttö

Juuan kunnan pandemiatyöryhmän ja johtoryhmän päätöksen 11.1.2021 mukaisesti perustuen Siun soten alueellisen koordinaatioryhmän linjauksiin ja tilannekuvaan liikuntasaleja ja Tulikiviareenaa ei avata vielä kuluvalla viikolla aikuisten vuoroja varten.  Koronatilannetta seurataan viikottain toistaiseksi ja avaamisesta tiedotetaan, kun sen on mahdollista.

Lasten ryhmien vuorot toimivat samoin oppilaitosten käyttö kuten kansalaisopiston kevätlukukauden opetus on alkamassa normaalisti kuluvalla viikolla 8.1. tiedotetun mukaisesti.

 

Johtoryhmä 11.1.2021:

Jää- ja liikuntahalli on toistaiseksi suljettu yleisestä käytöstä. Koulut, lasten ryhmät ja kansalaisopiston ryhmät voivat kokoontua aikaisemman ohjeistuksen mukaisesti.

 

8.1.2021: Liikuntapalvelut 11.1. alkaen

  • Siun soten 7.1.2021 antaman suosituksen mukaisesti suositellaan aikuisten ryhmäliikunnan ja ryhmissä tapahtuvan harrastustoiminnan välttämistä.  
  • Kuntosali on käyttäjille avoinna 9.1.2021 alkaen. Kuntosalilla on voimassa 10 henkilön maksimimäärä sekä samat hygienia- ja turvaväliohjeet kuin syyskaudella. Käyttäjiä muistutetaan noudattamaan niitä.
  • Liikuntatilojen yhteisissä tiloissa oleskelua ja kohtaamisia tulee välttää. Julkisten tilojen maskisuositus koskee myös näitä yhteisiä tiloja.

 


Karanteeni challenge

Liity mukaan Facebookin Karantreeni challenge ryhmään haastamaan itseäsi erilaisissa liikunnallisissa haasteissa.
Ryhmäläiset voivat haastaa toisiaan erilaisiin liikunnallisiin juttuihin! Myös monenlaisia treenivinkkejä on ryhmässä tarjolla. 

Tässä linkki ryhmään: Karantreeni challenge


 

 

 

 

Muista käsihygienia liikuntatiloissa
 

Liikuntatiloissamme liikkuu paljon ihmisiä ja siksi on syytä muistutella hyvästä käsihygieniasta näin flunssakaudella ja koronaviruksen aikana. Muistetaan pestä käsiä ja jäädä kipeänä suosiolla kotiin!

Erityisesti kuntosalilla on paljon kahvoja, joihin kosketaan käsillämme - tämän takia olisi tärkeää pestä kädet jo salille tullessa, sekä tietysti myös salilta lähtiessä ja vielä kertaalleen kotona. Myös kotijumpat kannattaa nyt nostaa takaisin arvoon.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme!Kuntosali aukeaa käyttäjille jo klo 05.00!


 

Juuan kunta on hankkinut latujen huoltoseurantasovelluksen. 

Huoltoseurannasta hiihtäjä voi paitsi tarkastella reittivaihtoehtoja myös nähdä kunkin reitin huoltoajankohdan. Silloin kun latukone on huoltamassa latua, niin sen liikkeitä voi havainnoida reaaliaikaisesti. Huollon jälkeen näkyy tietyn aikaa portaittain kylmenevä latukoneen jälki. Sovellus on käytettävissä nettiselaimen kautta niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Sovellus löytyy osoitteesta: http://latukone.mapline.fi/juuka/

Lisäksi latuseuranta löytyy Juuan kunnan sivuilta kohdasta Liikuntapaikat/Ladut.

Sisältöjulkaisija

Ismo Naakka

Vahtimestari / lukion kanslisti
 040 104 2469
ismo.naakka@juuka.fi