Ajankohtaista liikunnassa

Liikuntapalveluissa liikuntasalien käytössä maksuton jakso kevätkaudella 2022

Liikuntapalveluissa liikuntasalien käytössä maksuton jakso kevätkaudella 2022

Koronapandemian vaikutusten vuoksi käyttäjien maksuttomuuskausi toteutettiin syksyllä 2021 vuoden loppuun asti. Salien käyttäjämäärät jäivät normaalia pienemmiksi. Koronatilanteen heikentyessä liikuntasalit olivat suljettuina osan tammikuuta. Kuntosali oli käyttäjille avoinna normaalisti.

Liikuntasalien käyttäjien salivuoroille palaamisen kannustamiseksi ja salivuorojen käytön lisäämiseksi on maksuton kausi keväällä 2022.Liikuntasalien salivuorojen käyttäjiltä ei edellytetä voimassaolevaa salinkäyttömaksua 11.2.-31.5.2022. Kuntosalin käyttäjiä maksuttomuus ei koske, vaan heillä tulee olla voimassa oleva salinkäyttömaksu maksettuna. Salinkäyttömaksu edellytetään normaalisti 1.6.2022 alkaen.

Mikäli henkilöllä on maksettua salinkäyttöoikeutta täysinä kalenterikuukausina jäljellä, käyttämättä jääneet kuukaudet hyvitetään jatkamalla salinkäyttöoikeutta 1.6.2022 alkaen ko. täysien kuukausien määrällä. Jos salinkäyttöoikeus on hankittu koko vuodeksi, mutta sitä ei ole lainkaan käytetty tai käyttöä on enintään kaksi viikkoa, voidaan palauttaa koko maksu. Ns. kuukausihinnalla hankitut voidaan samoin siirtää jatkumaan 1.6.2022 alkaen tai palautta, mikäli niitä ei ole käytetty.

Maksuttoman salinkäyttöoikeuden saa aktivoitua lähettämällä sähköpostia Ismo Naakalle ismo.naakka@juuka.fi.

 Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä Ismo Naakkaan  p 040 104 2469

Liikuntaneuvonnan vuoro kuntosalille

Liikuntaneuvonnan kuntosalivuoro edelleen torstaisin

AjankohtaistaUutiset18.01.2022

Liikuntaneuvonnan asiakkaille varattu vakiovuoro torstaisin klo 18.00-19.00 jatkuu edelleen.

Vuoron tarkoituksena on kokeilla aloittelijoille suunnattua ohjattua vuoroa ja koska asiakkaita on ollut riittävästi, vuoro saa jatkoa. Vuorolle saavat osallistua vain liikuntaneuvonnan asiakkaat, muilta sali on tällöin suljettu.

ps. Jos on tarvista yksilölliselle kuntosaliohjaukselle tai haluat mukaan tähän mahtavaan porukkaan, soita tai laita viestiä 050 342 7774 😊.

- Mari