Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Etsimme Retulahden satama-alueella yrittämisestä kiinnostuneita

Etsimme Retulahden satama-alueella yrittämisestä kiinnostuneita

Retulahden sataman esiselvityshanke etenee ja jatkamme kiinnostuneiden yhteistyökumppaneiden kartoittamista kohteen yritystoiminnan käynnistämiseksi jatkossa. Tavoitteena on, että Retulahden satama-alue tulisi tarjoamaan monipuolisia palveluita sekä paikallisille että matkustajille: majoitusta, ruokanautintoja, veneilijöiden palveluita, retkeily- ja aktiviteettitoimintaa sekä erilaisia tapahtumia.

Haluamme kartoittaa kaikki mahdollisesta yhteistyöstä kiinnostuneet osapuolet. Olipa sinulla siis valmis liikeidea tai ei, voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Otamme mielellämme vastaan myös muita sataman kehittämiseen liittyviä ajatuksia ja palautetta.

Antti Asikainen puh. 050 3227266, antti.asikainen@juuka.fi

Netta Konttinen puh. 050 3590213, netta.konttinen@juuka.fi

Ota yhteyttä

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.