Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Hyvinvointialuestrategian asukaskysely on käynnistynyt

Hyvinvointialuestrategian asukaskysely on käynnistynyt

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen strategiatyö on edennyt lausuntokierrokselle ja asukaskyselyvaiheeseen. Asukkaille on laadittu oma kysely, jossa voi ottaa kantaa strategian sisältöön. Vastanneiden kesken arvotaan kulttuuriseen hyvinvointiin liittyviä palkintoja. Kysely on avoinna 15.8 asti.

Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen strategiatyötä koskeva uutinen sekä vastauslinkki kyselyyn löytyvät seuraavasta osoitteesta: https://bit.ly/3youbIA

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.