Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Koirahiihtovuorot avataan Taivaanpankolle

Koirahiihtovuorot avataan Taivaanpankolle

Taivaanpankolla on nyt mahdollista harrastaa koirahiihtoa. Koiralatu on avoinna keskiviikkoisin ja sunnuntaisin klo 18-20. Ladulla saa hiihtää näinä aikoina myös ilman koiraa.

Ladulle lähdetään Niemisen uimarannan parkkipaikalta (Viitaniementie 295) ja koirahiihtokäytössä on 1 km mittainen lenkki. Opasteet ja koiraladun säännöt löytyvät parkkipaikalta. Koirahiihtoa voi harrastaa koiran kanssa, jolla on peruskäskyt hallussa ja intoa juosta ja vetää. Harrastusta aloittaessa on tärkeää hankkia koiralle vetovaljaat, sekä hiihtäjälle vetonaru ja vetovyö.

Koirahiihtosäännöt (pdf)

Lisätiedot:

Liikunnanohjaaja Mari Ovaskainen, puh. 050 342 7774
Liikuntapaikkojen hoitaja Antero Katalkin, puh 050 452 8320

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.