Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Koronatilanteeseen liittyen valtakunnallinen maskisuositus 12 vuotta täyttäneille ja muutoksia lukion tapahtumiin

Muutoksia maskisuosituksiin ja lukion tapahtumiin

THL:n  ja Siun soten suositusten mukaan maskisuositus on laajentunut aiemmasta yli 15-vuotiaita koskevasta ja alkaa 12-vuotiaasta lähtien:

Vahva maskisuositus on voimassa perusopetuksessa 6.-luokkalaisista alkaen, lukion ja kansalaisopiston opiskelijoilla sekä nuorisopalvelujen toiminnassa kuten nuokkarilla.

Edelleen 12-vuotiaasta alkaen maskisuositus on voimassa julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Julkisilla tiloilla tarkoitetaan laajasti kunnan toimitiloja ja Siun soten tiloja, pankkeja, kirjastoa, kauppoja, kirkkojen ja muiden uskonnollisten yhteisöjen tiloja.

Maskisuositus on joukkoliikenteen lisäksi myös koulukuljetuksissa sekä matkalla koronavirustestiin.

Maskia käyttämällä jokainen voi turvata lähiopetuksen ja toiminnan jatkumista ja kanssaihmisiä.

Muutokset lukion tapahtumiin:

Juuan lukion penkkarit järjestetään lukion sisäisesti pe 12.2.2021 ja vanhojen tanssit siirretään toteutettavaksi pe 23.4.2021.

 

Muilta osin suositukset ja rajoitukset jatkuvat ennallaan.

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.