Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Kuntalaiskysely – Fiksun mopoilun ohjelma

Kuntalaiskysely – Fiksun mopoilun ohjelma

Kuntalaiskysely – Fiksun mopoilun ohjelma Kunnassamme on käynnistynyt Fiksun mopoilun ohjelma -hanke, jonka tarkoituksena on laatia askelmerkit turvallisemmalle ja vähemmän häiriötä aiheuttavalle mopoilulle. Mopoilu on valtakunnallisesti puhuttava aihe, ja kunnassamme se on noussut esille liikenneturvallisuusongelmien ja meluhäiriöiden vuoksi. Osana hanketta toteutetaan kysely kuntalaisille, joka on auki 12.6 saakka. Kyselyssä voi kertoa mielipiteensä mm. siitä, aiheuttaako mopoilu häiriötä kunnassa, ja jos niin millaista. Lisäksi kuntalaiset pääsevät kertomaan näkemyksiään, miten mopoilusta saataisiin fiksumpaa ja mikä olisi paras paikka kunnassa nuorille kokoontua mopoilemaan. Vastaukset huomioidaan, kun kuntaan laaditaan tämän vuoden aikana toimenpide-esityksiä, joilla mopoilua saadaan entistäkin turvallisemmaksi ja fiksummaksi.

Kuntalaiskysely – Fiksun mopoilun ohjelma

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.