Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Liikuntapalvelujen rajoitukset 14.2.2022 saakka

Liikuntapalvelujen rajoitukset 14.2.2022 saakka

Kunnan pandemiaryhmän kokous pidettiin eilen (17.1.). Itä-Suomen Aluehallintoviraston rajoitukset ovat tällä hetkellä 20 henkilön rajoitus sisätiloissa ja 50 henkilön rajoitus ulkotiloissa. Nämä rajoitukset ovat voimassa 14.2.2022 saakka. Pandemiaryhmän myötä ei tullut muita rajoituksia vaan liikuntapalveluissa toimitaan AVI:n antamien rajoitusten puitteissa, mikä tarkoittaa sitä, että sisäliikuntasalit pysyvät edelleen suljettuina ja kuntosalilla on voimassa 10 henkilön rajoitus.

Pyritään välttämään turhia kontakteja ja huolehditaan hygieniasta. Liikkumisen osalta keskitytään ulkoliikuntaan ja sen tuomiin mahdollisuuksiin! 😊

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.