Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Muutama täsmennys liikenteeseen ja koululaisten liikkumiseen Poikolan koulun saattoliikennealueella

Muutama täsmennys liikenteeseen ja koululaisten liikkumiseen Poikolan koulun saattoliikennealueella

Purkutyömaalla tapahtuu ensiviikolla (vko 11, jolloin urakoitsijat aloittavat murskauksen. Tästä tulee kuulumaan ääniä ja aiheutumaan jonkin verran pölyongelmaa. Työmaalla suoritetaan tarvittavaa kastelua, jolla mahdollinen pölyongelma hallittaisiin mahdollisimman pieneksi.

Työmaa on seisauksissa ylioppilaskirjoitusten aikana, Työmaalla on toimintaa arkisin klo 15-21 välisenä aikana.

Aluesuunnitelmassa on esitetty liikkumisreitit, siten että ensiviikolla Juuantien puoleinen alue rajoitetaan vain työmaan käytölle, EI jalankululle, sekä jalankulkuliikenne estetty jäähallin päädyssä.

Jalankulku saattoliikennelueelta ohjataan kulkemaan jäähallin vierestä, siten että käynti koulualueelle on jäähallin ja liikuntahallin välistä pihan poikki koululle.

Juuantien alikulku suljetaan kokonaan verkkoaidalla, jotta työmaa-alueelle ei pääse liikkumaan ulkopuolisia.

Liikennöintikartta

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.