Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Pielisen Karjalan liikenneturvallisuuskysely on avoinna

Pielisen Karjalan liikenneturvallisuuskysely on avoinna

Pielisen Karjalan kunnat (Juuka, Lieksa ja Nurmes) sekä Pohjois-Savon ELY-keskus ovat aloittaneet liikenneturvallisuussuunnitelman laatimisen em. kuntiin.

Työssä tarkastellaan liikenneympäristöön liittyviä kysymyksiä ja suunnitelmassa esitetään toimenpiteitä liikenneympäristön parantamiselle. Keskeinen osa hanketta on myös pyöräliikenteen ja jalankulun tavoitteiden, kehittämistoimenpiteiden ja kehittämispolun määrittäminen. Työssä on myös osio liikennekasvatuksen ja valistuksen toimenpiteistä, mihin kerätään tietoa kyselyn alun lomakeosiossa.

Hankkeen alussa kartoitetaan alueen asukkailta ja alueella vierailevilta liikenteen vaaranpaikkoja ja muita liikenneolosuhteisiin liittyviä kehittämistarpeita Maptionnaire-karttakyselyllä.

Toivomme sinun näkemyksiäsi liikenneturvallisuudesta ja sen kehittämisestä. Kyselyssä on lyhyt lomakeosio, minkä lisäksi pääset merkitsemään kartalle liikenneturvallisuuden kannalta hankalia tai vaarallisia paikkoja sekä kävelyn ja pyöräilyn edistämisen kannalta tärkeitä kohteita.

Kysely on avoinna 5.6.2022 asti. Kyselyyn vastaaminen onnistuu parhaiten tietokoneella, mutta myös kännykällä ja tabletilla on mahdollista vastata.

Määräaikaan mennessä saadut vastaukset otetaan työssä huomioon liikenneturvallisuuden kehittämistoimenpiteitä suunniteltaessa.

Linkki kyselyyn: https://new.maptionnaire.com/q/4b6ubl6bzj37

 

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.