Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Punaisen koulun tavaroita myynnissä!

Punaisen koulun tavaroita myynnissä!

Jouduimme vallitsevan koronatilanteen vuoksi perumaan Poikolan koulun tasarahapäivät, jotka oli määrä järjestää tammikuun alussa. Haluamme kuitenkin tarjota kaikille turvallisen mahdollisuuden ostaa koulun tavaroita. Yleistä myyntitapahtumaa ei voida järjestää, mutta sen sijaan voit sopia itsellesi henkilökohtaisen noin 15 minuutin mittaisen tavaroiden näyttöajankohdan, jossa pääset katsomaan ja ostamaan tavaroita. Saat sovittua näytön kahdella eri tavalla:

1. Soittamalla Marko Heikkiselle puhelinnumeroon 040 1042 638. Marko ottaa näyttöajankohtien varauksia vastaan 11.–18.1. klo 8–20, ja hänen kanssaan näytöt järjestetään sopimanne mukaisesti, myös ilta- ja viikonloppuaikoina.

2. Soittamalla Ismo Naakalle puhelinnumeroon 040 1042 469. Ismo ottaa näyttöajankohtien varauksia vastaan seuraavina ajankohtina: 14.1. klo 8–12 ja 17.–18.1. klo 8–12. Tavaroiden näytöt järjestetään 14.1. klo 12–15 ja 17.–18.1. klo 9–15.

Pääset paikalle katsomaan ja ostamaan tavaroita ainoastaan, mikäli olet sopinut itsellesi henkilökohtaisen näyttöajankohdan. Kaikki tavarat myydään käteismaksulla, joten varaathan mukaasi sopivaa käteistä rahaa.

Näyttöön saapuvien on määrä jättää kulkuneuvonsa kuntosalin/Tulikiviareenan parkkipaikalle.

Myynnin erityisjärjestelyiden lisäksi toivomme teiltä kasvomaskin käyttöä sekä käsihygieniasta ja turvaetäisyyksistä huolehtimista.

Huomioithan, että kaikki punaisen koulun tavarat myydään sellaisessa kunnossa kuin ne ovat. Lisäksi ne ovat peräisin sisäilmaongelmaisesta rakennuksesta ja vastuu niistä on ostajalla.

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.