Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja irtisanoutunut

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja irtisanoutunut

Juuan kunnassa pitkän uransa tehnyt kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Marja Kononen on 23.9.2022 ilmoittanut irtisanoutumisestaan.

Johtaja Kononen on tehnyt erittäin pitkän uran Juuan kunnan palveluksessa toimien mm. sivistysjohtajana. Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan tehtäviin on viime vuosina kuulunut kansalaisopiston rehtorin, kirjaston johtajan sekä hyvinvointipalveluiden hallinnon tehtävät. Hyvinvointipalvelut ovat vastanneet mm. nuoriso- ja vapaa-ajan tehtävien järjestämisestä.

Juuan kunta kiittää johtaja Marjan Konosta palveluksesta sekä toivoo voimia tulevaisuuden haasteisiin.

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan viransijaisena toimii 23.9.2022 alkaen hallintosihteeri Marja Ruokolainen, joka on toiminut jo aiemmin esihenkilötehtävissä yksityisellä sektorilla.

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan virka tulee tarkasteltavaksi aloitetun organisaatiomuutoksen myötä. Tästä tiedotetaan erikseen.

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.