Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Varpu-myrskyn aiheuttamat tuulenkaadot 20.9

Varpu-myrskyn aiheuttamat tuulenkaadot 20.9

Päivitetty klo 15.10

Varpu-Myrsky oli Pohjois-Karjalassa maltillinen - TILANNE OHI. Jälkiraivauksilla ja vahingontorjunta tehtävillä jatketaan. Kaatuneista puista kunnan mailla voi edelleen ilmoittaa Janne Pehkoselle. 


  

Keskiviikkona 20.9 on ollut Varpu-myrskystä johtuen poikkeuksellisen kovaa tuulta ja se on katkonut ja kaatanut puita myös Juuassa.

Tuhojen korjaustyöt ovat käynnissä ja niiden laajuutta selvitetään. Juuan kunnan kuntarakennepalvelut ja metsäasiantuntija ovat yhteistyössä asian suhteen Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen kanssa.

Mikäli havaitsette kunnan mailla myrskytuulen aiheuttamia tuulenkaatoja, voitte ilmoittaa niistä metsäasiantuntija Janne Pehkoselle.

 

YHTEYSTIEDOT

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka