Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Pinkka - pienhankintaportaali maksuton työkalu pohjoiskarjalaisten yrittäjien käyttöön

Pinkka-pienhankintaportaali

Pinkka-pienhankintaportaali on Business Joensuun laatima maksuton työkalu pohjoiskarjalaisten yrittäjien käyttöön. Suomen tasolla Pinkka on uniikki työkalu, jonka avulla paikalliset yrittäjät saavat kilpailuetua julkisten kilpailutusten tarjouskilpailuissa.

 

Pinkan tehtävänä on kerätä tieto kaikista Itä-Suomessa käynnissä olevista pienhankintakilpailutuksista ja halutessaan yrittäjä voi tehdä Pinkkaan myös hakuvahdin. Aiemmin yrittäjät joutuivat etsimään pienhankintakilpailutuksia kunkin kilpailuttajan sivulta erikseen – eli pelkästään Pohjois-Karjalan tasolla tämä tarkoittaa yli 70 sivuston aktiivista seuraamista.

 

Pinkka-pienhankintaportaali ei vaadi kilpailuttajalta tai hankinnan tilaajalta toimenpiteitä, vaan pienhankintojen tarjouspyynnöt kootaan Pinkkaan automaattisesti. Pinkan tarkoitus on helpottaa Itä-Suomen alueen pienhankintakilpailutusten löydettävyyttä, korostaa julkisten hankintojen liiketaloudellista potentiaalia ja siten myös nostattaa yrittäjien tarjousaktiivisuutta.

 

Pääset tutustumaan Pinkkaan tästä. Pinkka löytyy myös Business Joensuun verkkopalvelusta niin aloittavan kuin kasvavan yrittäjän työkaluista. Pinkan verkko-osoite on https://pinkka.businessjoensuu.fi.

 

Lisätietoa

Business Joensuun yritysasiantuntija

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka