Ajankohtaista liikunnassa

Ajankohtaista

Katso kaikki koronatiedotteet koronatiedotteet sivulta!


Tekonurmelle pelaamaan…


Vuorot varattavissa pe 09.04. mennessä.
Varaukset ja tiedustelut: Ismo Naakka 040-1042469 tai
ismo.naakka@juuka.fi.


Maakunnallinen liikuntakysely 8.2.-8.3.2021

 

Käykäähän vastaamassa Pohjois-Karjalan Liikunta ry.n ja maakunnan kuntien liikuntakyselyyn. Kyselyn avulla kerätään tietoa juukalaisten liikuntatottumuksista ja -toiveista. Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2017 ja nyt kerätään vertailutietoa neljän vuoden takaiseen tilanteeseen.

Sähköiseen kyselyyn pääset vastaamaan 8.3.2021 saakka tästä linkistä: Maakunnallinen liikuntakysely (avautuu uuteen välilehteen)

 


Karanteeni challenge

Liity mukaan Facebookin Karantreeni challenge ryhmään haastamaan itseäsi erilaisissa liikunnallisissa haasteissa.
Ryhmäläiset voivat haastaa toisiaan erilaisiin liikunnallisiin juttuihin! Myös monenlaisia treenivinkkejä on ryhmässä tarjolla. 

Tässä linkki ryhmään: Karantreeni challenge


Muista käsihygienia liikuntatiloissa
 

Liikuntatiloissamme liikkuu paljon ihmisiä ja siksi on syytä muistutella hyvästä käsihygieniasta näin flunssakaudella ja koronaviruksen aikana. Muistetaan pestä käsiä ja jäädä kipeänä suosiolla kotiin!

Erityisesti kuntosalilla on paljon kahvoja, joihin kosketaan käsillämme - tämän takia olisi tärkeää pestä kädet jo salille tullessa, sekä tietysti myös salilta lähtiessä ja vielä kertaalleen kotona. Myös kotijumpat kannattaa nyt nostaa takaisin arvoon.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme!Kuntosali aukeaa käyttäjille jo klo 05.00!


 

Juuan kunta on hankkinut latujen huoltoseurantasovelluksen. 

Huoltoseurannasta hiihtäjä voi paitsi tarkastella reittivaihtoehtoja myös nähdä kunkin reitin huoltoajankohdan. Silloin kun latukone on huoltamassa latua, niin sen liikkeitä voi havainnoida reaaliaikaisesti. Huollon jälkeen näkyy tietyn aikaa portaittain kylmenevä latukoneen jälki. Sovellus on käytettävissä nettiselaimen kautta niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin.

Sovellus löytyy osoitteesta: http://latukone.mapline.fi/juuka/

Lisäksi latuseuranta löytyy Juuan kunnan sivuilta kohdasta Liikuntapaikat/Ladut.