Ajankohtaista liikunnassa

Liikuntasalit avautuvat aikuisten salivuoroille

Lasten Liikuntapäivä ma 2.8.2021!


Lasten Liikuntapäivässä lapsi pääsee tutustumaan hauskalla tavalla erilaisiin liikuntalajeihin - suunnistukseen, jalkapalloon, salibandyyn ja yleisurheiluun. Ja löytyy päivästä muutakin liikunnallista tekemistä! Tapahtuma on osallistujalle maksuton ja tapahtumassa tarjoillaan välipalaa kaikille osallistujille. Ilmoittaudu ennakkoon juuan.urheilijat@pp.inet.fi tai 0500 921 660.Kuntoportaiden avajaiset!

Kokkokallion kuntoportaiden avajaiset ovat to 24.6. klo 17.00. Paikka Lähdetie 1, Juuka. Nauhan tulee leikkaamaan valtuustoaloitteen tekijä, Jonna Martikainen. Lisäksi liikunnanohjaaja Mari antaa vinkkejä portaissa treenaamiseen ja ohjaa pienen porrasjumpan. Tervetuloa portaisiin!


Kesän 2021 uimakoulut


Uimakoulut järjestetään teemapäivinä, joihin lapsi osallistuu yli 15-vuotiaan avustajan kanssa. Uimakoulut järjestetään kahdella eri viikolla, jokaiselle päivälle ilmoittaudutaan erikseen. 

Ensimmäinen viikko: 5.7.-9.7. 
Toinen viikko: 19.7.-23.7. 
Klo 12.00-13.30

Ohjelma: 
ma: kastautuminen ja kelluminen
ti: liukuminen ja uimapotkut
ke: hengitystekniikka ja alkeisuinti
to: alkeisselkä ja alkeismyyrä
pe: uimamerkkien suorittaminen

Uimakoulun hinta 6 e/pvä

Paikka: Niemislampi

Aikuisten uimakoulu järjestetään samoilla viikoilla klo 14.00-15.30. Opetellaan oikeaoppista uintitekniikkaa - potkuja, uintiasentoa ja hengitystekniikkaa. Tarkempi sisältö muokkautuu osallistujien toiveiden ja lähtötason mukaan. 

Ilmoittaudu uimakouluihin sähköpostilla mari.ovaskainen@juuka.fi 28.6. mennessä. 
 Kaikille avoimet matalan kynnyksen liikuntaryhmät: 

Ulkokuntosalit kesäkuun ajan tiistaisin klo 17.00-17.45. Paikka Simpauttajan liikuntapuiston ulkokuntosali.

Ulkokuntosalitreeni on tarkoitettu liikuntaharrastusta aloitteleville. Tehdään kevyt alkulämmittely, jonka jälkeen lihaskuntoa kehittävä harjoitus ja palauttelut. Huolehditaan hygieniasta - ota halutessasi mukaan omat hanskat.

Matalan kynnyksen vesijumpat heinäkuun ajan tiistaisin klo 10.00-10.30 Niemisen uimarannalla. Vesijumpat Kannaksen uudella uimarannalla 13.7. ja 27.7. klo 15.00-15.30. 

Vesijumppa on turvallinen ja nivelystävällinen liikuntamuoto, joka sopii jokaiselle liikkujalle. Tehdään alkulämmittelyt, jonka jälkeen sykettä nostattava vesijumppaosio + palauttelut. Käytetään apuna erilaisia välineitä, halutessasi voit ottaa oman vesijuoksuvyön mukaan.

Seuraa ilmoittelua tapahtumat.pohjois-karjala.fi sivustolla, sekä Juuan liikuntatoimi facebookissa!

 Liikuntasalit avautuvat aikuisten salivuoroille

Pitkän odotuksen jälkeen sisäliikuntatilat liikunta- ja kulttuurihallissa sekä vanhalla salilla avautuvat salivuoron kaudeksi 2020-21 varanneille aikuisten ryhmille 17.5.2021 alkaen.

Vuorojen alkamis- ja päättymisajat muuttuvat niin, että vuorojen vaihtumisten väleihin tulee vaihtotauko. Ryhmät mitoittavat toimintansa sen mukaisesti. Salivuoron ryhmästä vastaavan /sitä ohjaavan henkilön vastuulla on ryhmän toiminnan järjestäminen terveysturvallisesti huolehtien ryhmän läsnäolevien yhteystietojen seuraamisesta, turvavälien, kasvomaskien ja hygienian toteutumisesta toiminnassa tosiallisesti.

Liikuntatiloissa tulee välttää ylimääräistä oleskelua. Liikuntaryhmien osallistujamäärä voi olla enintään niin suuri, että se tilan kokoon nähden voidaan turvavälein toteuttaa. Ryhmälle osoitetuissa pukutiloissa voi olla kerrallaan 8-10 henkilöä kussakin. Vuorojen vaihtotauon aikana jokaisen ryhmän pitää  huolehtia siitä, että sali-, puku- ja yleiset tilat ovat tyhjät.

Ennen ryhmän toiminnan aloittamista pyydämme ryhmän vastaavan olevan yhteydessä vahtimestari Ismo Naakkaan puh. 040 104 2469  ja sopivan yksityiskohdat.

Liikuntasaleissa ei tässä vaiheessa voi järjestää pelejä, joissa on yleisöä paikalla.

Kauden 2020-21 salivuorot päättyvät. 4.6. Kesäkaudelle 2021 varatut vuorot alkavat 7.6. Niissä noudatetaan samoja terveysturvallisuustoimia kuin yllä on kuvattu.

Koronatilannetta seurataan edelleen ja liikuntatilojen käyttöön tehdään muutoksia, jos tarpeen.