Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Alueellisia suosituksia lievennetään Pohjois-Karjalassa

Alueellisia suosituksiä lievennetään Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalan koronavirustilanne on pysynyt perustasolla. Alueellinen koronavirusepidemian tilannekuvatyöryhmä kokoontui 17.6. arvioimaan Pohjois-Karjalan epidemiatilannetta sekä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi tarkoitettuja suosituksia.

Työryhmä päivitti suosituksia suhteessa epidemiatilanteeseen, rokotusten etenemiseen ja valtakunnallisiin ohjeistuksiin. Alueella toistaiseksi voimassa olevat suositukset ovat:

  • Etätyötä suositellaan aina kun mahdollista.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan työpaikoilla, julkisissa sisätiloissa ja muissa tilaisuuksissa, kun samassa tilassa toimii ja oleskelee useampia henkilöitä.
  • Kaikessa harrastustoiminnassa suositellaan noudattamaan yleisiä hygieniaohjeistuksia ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan kasvomaskia.
  • Yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokoontumisia järjestettäessä tulee huomioida lainsäädännön velvoittamat hygieniakäytännöt, kuten mm. mahdollisuus käsien puhdistamiseen, riittävien etäisyyksien ylläpitämiseen ja tilojen puhdistamiseen.
  • Ulkomaille matkustettaessa suositellaan noudattamaan Valtioneuvoston ja THL.n ohjeita.

 

Alkuperäiseen tiedotteeseen (avautuu uuteen välilehteen)

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.