Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Elyn Waltti-lippujen myynti päättyy

Linja-autoliput

Lähes kaikki Pohjois-Karjalassa liikennöitävä ELYn hankkima liikenne on keväällä kilpailutettu uudelle 7.6.2021 alkavalle kolmivuotiskaudelle. Suurin muutos on lippujärjestelmän vaihtuminen, kun ELYn Waltti-liput vaihtuvat Joensuun seudun joukkoliikenteen JOJO Waltti-lipuiksi keskeisellä työssäkäyntialueella, ja muualla (Juuka, Nurmes, Rääkkylä ja Kiteen keskustasta eteenpäin) Matkahuollosta ostettaviin lippuihin. (ELYn Waltti-liput kelpaavat vielä niiden kelpoisuuden ajan 30.9.2021 saakka).

Säännöllisempään kulkemiseen esim. Juuasta Joensuuhun tulee Joukkis-lippu, joka on 30 matkan sarjalippu joko 30 päivän tai 90 päivän kelpoisuusajalla. Lippu kelpaa myös Pohjolan Matkan Valtimo-Joensuu -markkinaehtoisessa liikenteessä, joka on pieni parannus aiempaan. Matkan hinta on Waltti-kausilippua kalliimpi, mutta toisaalta Waltti-kausilippujen käyttö noin pitkästä matkasta on ollut todella vähäistä. Joukkis-lipuista ja aikatauluista löytyy nettisivuilta ely-keskus/web/joukkis

Tietoa JOJO Waltti-lipuista löytyy Joensuun kaupungin nettisivuilta jojo.joensuu.fi , josta löytyvät myös uudet kesäaikataulut (ELY-liikenne sivuilla 36-46, mm. uudet Kolinportti-Koli -yhteysvuorot sivulla 43).

Viimeisin mediatiedote: https://www.sttinfo.fi/tiedote/matkaliput-vaihtuvat-pohjois-karjalassa-762021-pohjois-karjala?publisherId=69817869&releaseId=69911198

JOJO Waltti esite 2021 (pdf avautuu uuteen välilehteen)

Lisätietoja

Joukkoliikennevastaava Satu Huttunen,
p. 0295 026 709, satu.huttunen(at)ely-keskus.fi

Joukkoliikenneasiantuntija Toini Puustinen,
p. 0295 026 757, toini.puustinen(at)ely-keskus.fi

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.