Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan kansalaisopiston palautekysely lukuvuodesta 2020-2021 ja kurssitoiveet

Juuan kansalaisopiston palautekysely lukuvuodesta 2020-2021

Jos olet opiskellut Juuan kansalaisopistossa lukuvuoden 2020-2021 aikana, voit antaa kurssipalautetta opintoryhmistä kurssikohtaisesti.
Täytä jokaisesta opintoryhmästä, johon olet osallistunut, uusi kysely alla olevasta linkistä. Vastaukset annetaan nimettöminä. Käytämme vastausten yhteenvetoja lukuvuoden arvioinnissa ja seuraavan lukuvuoden suunnittelussa. Vastausaikaa on 11.4.2021 saakka.

Tästä linkistä palautekyselyyn:  https://forms.gle/t3TKJBxjtLQq7X6Q8

 

Juuan kansalaisopistolle kurssitoiveita

Pääset vaikuttamaan kansalaisopiston opinto-ohjelmaan. Voit esittää toiveita järjestettäviksi kursseiksi tulevaa syksyä ja lukuvuotta varten tällä lomakkeella olitpa opiskellut kansalaisopistossa tai et ja haluaisit ehdottaa jostakin aiheesta tai taidosta kurssia opinto-ohjelmaan. Täytä jokaista kurssitoivetta varten oma lomake alla olevasta linkistä ja palauta se mieluiten 11.4.2021 mennessä. Silloin se ehtii harkittavaksi ensi lukuvuoden opinto-ohjelmaa suunniteltaessa.

Tästä linkistä voit tehdä kurssitoiveen: https://forms.gle/tTuoviUkVjgFD63CA

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.