Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan kunnan vesilaitoksen tiedotus:

Juuan kunnan vesilaitoksen tiedotus:

Vesiverkoston muutostöistä johtuen Poikolankankaan alueella on vesikatko ti 1.6.2021 klo 16.00-20.00 ja ke 2.6.2021 klo: 8.00-15.00 välisenä aikana. Vedessä saattaa tämän jälkeen esiintyä normaalia painevaihteluista johtuvaa vaaratonta sameutta, joka poistuu vettä juoksuttamalla. Vesikatkon alueen asukkaiden kannattaa varata juoma ja käyttövettä astioihin. Ei koske Pesätietä ja Purotietä. Katkosta on ilmoitettu asiakkaille myös tekstiviestillä. Tiedustelut: työnjohto Toni Halonen 040-1042642 ja maanrakennusammattimies Marko Heikkinen 040 1042638.

Pahoittelemme häiriötä.

Lisätietoja

Lisätietoja

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.