Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan kunta myy asumiskäytössä olleen entisen koulurakennuksen Polvelasta (Palomäen koulu)

Juuan kunta myy asumiskäytössä olleen entisen koulurakennuksen Polvelasta (Palomäen koulu)

Juuan kunta myy asumiskäytössä olleen entisen koulurakennuksen Polvelasta. Rakennusten kunto on erittäin huono joten huutajalla on ennen huutokaupan päättymistä velvollisuus tutustua kyseiseen kiinteistöön.

Palomäen koulurakennukset ovat valmistuneet vuonna 1953. Koulu on muutettu asuntokäyttöön vuonna 1984. Kiinteistöllä sijaitsee sauna/piharakennus, jonka kokonaisala on 128 m² sekä kaksi koulurakennusta, joiden kokonaisalat 205 m² ja 314 m² sekä huoneistoalat 142 m² ja 155 m². Toiseen rakennukseen on tehty viisi asuntoa ja toiseen kolme.

Koulurakennuksissa on sattunut useampia vesivahinkoja, joista on seurannut kosteusvaurioita, eikä niitä ole korjattu asianmukaisesti. Rakennuksissa on aistein todettavia kosteus- ja homevaurioita. Rakennuksien talotekniikka on 50- ja 80-luvulta. Rakennuksiin ei ole teetetty kuntoarviota tai -tutkimusta, mutta perus- ja ylläpitokorjauksia on laiminlyöty ja kuntoluokka on heikko, joten rakennus on purkukuntoinen tai perusteellisen korjauksen tarpeessa. Terveystarkastaja on lausunut, ettei rakennuksia voi käyttää asumiskäytössä ilman kuntotutkimuksia ja tarvittavia asianmukaisia korjaustoimenpiteitä. Kantavissa rakenteissa voi olla vaurioita.

Kiinteistö on myytävänä Huutokaupat.comisssa, jossa lisätietoja kohteesta

https://huutokaupat.com/3534171/palomaen-entinen-koulu 

Koronatiedotteet

Palautetta kuntaan

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.