Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

angle-left Tiedote keltaisen koulun purkamisesta ja keittiön/koulun tilanteesta

Tiedote keltaisen koulun purkamisesta ja keittiön/koulun tilanteesta

Keltaisen koulun purkutyön edetessä ilmeni, että sisäilman parantamiseksi on ollut tarpeen tehdä lisätoimenpiteitä.  

Keltaisen koulurakennuksen sisäilman laadun parantamiseksi, kunta on mm. ajoittanut ilmanvaihdon toimintaa sekä vaihtanut uudet ja paremmat suodattimet ilmanvaihtokoneisiin.

Laajemmat konepurkutyöt keskeytetään ennen pääsiäistä. Jatkossa koneellisia purkutöitä ei tehdä koulupäivän aikana ollenkaan vaan ne ajoitetaan ajalle, kun keltaisessa koulurakennuksessa ei ole toimintaa. Koneellisia purkutöitä jatketaan kesäkuussa koulujen päätyttyä.

Tilannetta seurataan jatkuvasti ja näin varmistetaan kaikille turvallinen ja miellyttävä opiskelu- ja työympäristö.

Uuden koulun ja asumisyksikön rakentamiseen ja niiden käyttöönottoaikatauluihin purkutöiden väliaikainen hidastus ei vaikuta.

Tiedote

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

Meidän Pohjois-Karjala 300.
Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

InfoGIS Juuka

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.