09.10.2020

Avoinna kunnanjohtajan virka

Kunnanjohtajamme siirtyessä heimopäälliköksi, Juuan kunta hakee osaavan henkilöstön johtajaksi ja kunnan keulakuvaksi
 
KUNNANJOHTAJAA

Kunnanjohtajan viran hakuaikaa jatketaan.

Haemme johtajaa, jonka tärkein tavoite on kuntalaisten hyvinvointi. Haemme henkilöä, joka rohkeasti tarttuu arjen ja tulevaisuuden haasteisiin kotikunnassamme. Toivomme innostavaa johtajaa, jolle yhteistyö erilaisten toimijoiden ja verkostojen kanssa on luontevaa.

Juuassa on viime vuosina tehty suuria päätöksiä, kuten Siun soteen liittyminen ja uuden koulun rakentaminen. Yhteistyö sote-toimijan kanssa ja investointien jälkeisen elämän suunnittelu tulevat olemaan lähivuosien keskeiset tehtävät.

Kunnanjohtajalta edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta julkishallinnon johtavista tehtävistä. Arvostamme johtamistaitoa, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, elinkeinoelämän ja kuntien välisen yhteistyön tuntemusta, juridista osaamista sekä työkokemusta kunnallishallinnon johtavista tehtävistä.
 
Virka täytetään toistaiseksi 01.01.2021 lukien 6 kuukauden koeajalla.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Aiemmat hakemukset otetaan huomioon.

Juuan kunnanvaltuustolle osoitetut hakemukset opinto- ja työtodistuksineen ja palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 31.10.2020 klo 23:59 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi tai osoitteella Juuan kunnanhallitus, Poikolantie 1, 83900 JUUKA  tai sähköpostilla kirjaamo (at) juuka.fi

 


Julkaisija: Tiina HärkinJuuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
p. 040 104 2865 (Neuvonta ja yhteispalvelupiste)

p. 040 104 2000 (Juuan kunnan vaihde)
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »