15.05.2018

YRITTÄJÄT HUOMIO! Kunnan ja yrittäjien välisen viestinnän kanavaksi on perustettu yrittäjien WhatsApp -ryhmä

Juuan kunnan elinkeinotoimi on perustanut WhatsApp -ryhmän, joka toimii jatkossa keskeisenä viestintäkanavana kunnan ja yrittäjien välillä. Ryhmä on avoin kaikille juukalaisille yrittäjille.

Juuan kunnantalolla järjestettiin maanantaina 14.5. avoin yrittäjäilta. Tapahtuma herätti laajaa kiinnostusta ja paikalle saapui väkeä sangen runsaasti, yli neljänkymmenen! Kiitos kaikille osallistujille.

Yksi tapahtuman tärkeimmistä anneista oli kunnan ja yrittäjien väliseen viestintään tarkoitetun WhatsApp -ryhmän perustaminen. Kunnassa nyt pari kuukautta elinkeinosuunnittelijana toiminut Jonne Maaninka on työssään kokenut suurta tarvetta kätevälle työkalulle, jonka kautta yrittäjille suunnatut viestit tulisivat yhdellä napinpainalluksella koko yrittäjärintaman nähtäväksi. Tähän saakka tällaista työkalua ei Jonnella ole ollut käytössään, mutta nyt asiantilaan saatiin korjaus.

Ryhmä on saavuttanut yrittäjien keskuudessa laajaa kiinnostusta ja siitä onkin vauhdilla rakentumassa aidosti toimiva, yhden painalluksen tiedotuskanava. Kaikkia Juuan yrittäjiä pyydetäänkin tämän tiedotteen myötä liittymään mukaan ryhmään. Liittyminen tapahtuu seuraavasti:

Laita WhatsApissa Jonnelle viestiä numeroon 050 322 7266. Kerro nimesi ja yrityksesi nimi. Sinut liitetään Yrittäjähenkiset -ryhmään.

Laita viesti, vaikka olisit yhteystietoja Jonnen kanssa joskus jo vaihtanutkin!

Jatkossa ryhmän kautta tiedotetaan esimerkiksi kunnan järjestämistä yrittäjätapahtumista, tienvarsimainonnasta, yrityksen erilaisiin vaiheisiin suunnatuista hankkeista, työvoiman hankintaan ja koulutukseen liittyvistä asioista, yritystenvälisistä yhteistyöhankkeista ja paljosta muusta!

 


Julkaisija: Jonne Maaninka08.08.2018

Lukion ja kansalaisopiston yhteiskurssit alkavat ke 15.8.201... »

TARJOLLA SAKSAA, VENÄJÄÄ JA REAALIAINEITA!
31.05.2018

Vapaa-aikatoimen vapaa-aikakysely nuorille »

Huomio kaikki 13-29-vuotiaat juukalaiset nuoret! Kunnan vapaa-aikatoimi on tehnyt Teitä varten harrastuneisuuteen ja vapaa-aikaan liittyvän kyselyn, jonka tarkoitus on kartoittaa nuorten...
15.05.2018

YRITTÄJÄT HUOMIO! Kunnan ja yrittäjien välisen viestinnän ka... »

Juuan kunnan elinkeinotoimi on perustanut WhatsApp -ryhmän, joka toimii jatkossa keskeisenä viestintäkanavana kunnan ja yrittäjien välillä. Ryhmä on avoin kaikille j...
08.05.2018

Tonttikampanjan lähtölaskenta alkaa! »

Juuan kunta myy kaavoitetut sisämaan omakotitalotontit hintaan 150€ per tontti aikavälillä 4.6.-31.10.2018.

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto