24.04.2019

Korea Gateway Oy vientiyritystapaamiset Juuassa

Saamme torstaina 23.5. Juukaan vierailulle Korea Gateway Oy:n toimitusjohtajan,  In-Seon Hwangin. In-Seo on kiinnostunut tapaamaan juukalaisia yrityksiä, joilla olisi ehdottaa tuote Korean markkinoille vietäväksi.

 

Korea Gateway on korealaistaustainen, Suomessa toimiva yritys, joka vie suomalaisia tuotteita Korean markkinoille. Tällä hetkellä yrityksen vientiportfolio koostuu sekä tunnetuista suomalaisista brändituotteista, että pienten yritysten tuntemattomammista tuotteista. Erityisenä kiinnostuksen kohteena Korea Gateway Oy:llä on löytää valikoimaansa lisää suomalaisista luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Tuotteet voivat olla esimerkiksi elintarvikkeita tai design-tuotteita. Olennaista on, että tuotteiden valmistuksessa on käytetty suomalaisia raaka-aineita, tuotteet eivät ole arvoonsa nähden suhteettoman painavia (lentorahdin aiheuttamat logistiikkakulut) ja tuotteilla on jokin tarina siitä, miksi kyseinen tuote esim. hyödyttää korealaisen kuluttajan terveyttä tai on muuten ainutlaatuinen (esim. käsityö, erityinen valmistusmateriaali tms.).

 

Korea Gatewayn konseptiin kuuluu valikoimaan otettujen tuotteiden sertifiointi ja markkinointi Korean markkinoille. Tätä kautta suomalaiselle pienyritykselle avautuu mahdollisuus myydä tuotettaan uudelle markkinalle ilman, että yrityksellä itsellään tarvitsisi olla osaamista viennistä ja korealaisesta markkinasta. Lisäksi In-Seon työkielenä on suomi, joten yrittäjä voi käydä neuvottelunsa omalla kielellään.

 

Torstain 23.5. ohjelma rakentuu niin, että tapaamisaikoja sovitaan 3-4 paikallisen yrittäjän kanssa klo 17-19 väliselle ajalle. Tuotteensa esittelemisestä kiinnostuneet yrittäjät voivat nyt ilmaista kiinnostuksensa sähköpostilla jonne.maaninka(at)juuka.fi 10.5. mennessä. Ilmoittautumisten perusteella tehdään ennakkoesittelyt In-Seolle, joka valitsee yrityksensä kannalta kiinnostavimmat yritykset tavattavaksi. Mikäli kiinnostavia yrityksiä löytyy enemmän, pyritään järjestämään lisää tapaamisaikoja tarpeen mukaan. Tietoa tapahtumasta saa jakaa eteenpäin!


Julkaisija: Jonne Maaninka18.06.2019

Ympäristöministeriön kysely asiakaskokemuksista kaavoituksee... »

Tervetuloa vastaamaan ympäristöministeriön kyselyyn asiakaskokemuksista kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvissä muutoshankkeissa. Kyselyn tarkoituksena on k...
17.06.2019

KUNNANTALO SULJETAAN TO 20.6.2019 KLO 12 »

Kunnantalo suljetaan to 20.6.2019 klo 12. Yhteispalvelupiste palvelee klo 9 - 12. Hyvää juhannusta!
06.05.2019

Alive in Smart Countryside -hanke Juuassa »

Pk -yritysten digimarkkinoinnin kehittämiseen paneutuva hanke alkaa Juuassa 16.-17.5. järjestettävällä tapahtumalla.
14.01.2019

Juuan kunnan Kimppakyyti 1.8.2018-31.7.2019 »

Asioimispäiviä ja kellonaikoja voidaan muuttaa kouluvuoden päätyttyä kesä- ja heinäkuussa.

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto