24.04.2019

Korea Gateway Oy vientiyritystapaamiset Juuassa

Saamme torstaina 23.5. Juukaan vierailulle Korea Gateway Oy:n toimitusjohtajan,  In-Seon Hwangin. In-Seo on kiinnostunut tapaamaan juukalaisia yrityksiä, joilla olisi ehdottaa tuote Korean markkinoille vietäväksi.

 

Korea Gateway on korealaistaustainen, Suomessa toimiva yritys, joka vie suomalaisia tuotteita Korean markkinoille. Tällä hetkellä yrityksen vientiportfolio koostuu sekä tunnetuista suomalaisista brändituotteista, että pienten yritysten tuntemattomammista tuotteista. Erityisenä kiinnostuksen kohteena Korea Gateway Oy:llä on löytää valikoimaansa lisää suomalaisista luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Tuotteet voivat olla esimerkiksi elintarvikkeita tai design-tuotteita. Olennaista on, että tuotteiden valmistuksessa on käytetty suomalaisia raaka-aineita, tuotteet eivät ole arvoonsa nähden suhteettoman painavia (lentorahdin aiheuttamat logistiikkakulut) ja tuotteilla on jokin tarina siitä, miksi kyseinen tuote esim. hyödyttää korealaisen kuluttajan terveyttä tai on muuten ainutlaatuinen (esim. käsityö, erityinen valmistusmateriaali tms.).

 

Korea Gatewayn konseptiin kuuluu valikoimaan otettujen tuotteiden sertifiointi ja markkinointi Korean markkinoille. Tätä kautta suomalaiselle pienyritykselle avautuu mahdollisuus myydä tuotettaan uudelle markkinalle ilman, että yrityksellä itsellään tarvitsisi olla osaamista viennistä ja korealaisesta markkinasta. Lisäksi In-Seon työkielenä on suomi, joten yrittäjä voi käydä neuvottelunsa omalla kielellään.

 

Torstain 23.5. ohjelma rakentuu niin, että tapaamisaikoja sovitaan 3-4 paikallisen yrittäjän kanssa klo 17-19 väliselle ajalle. Tuotteensa esittelemisestä kiinnostuneet yrittäjät voivat nyt ilmaista kiinnostuksensa sähköpostilla jonne.maaninka(at)juuka.fi 10.5. mennessä. Ilmoittautumisten perusteella tehdään ennakkoesittelyt In-Seolle, joka valitsee yrityksensä kannalta kiinnostavimmat yritykset tavattavaksi. Mikäli kiinnostavia yrityksiä löytyy enemmän, pyritään järjestämään lisää tapaamisaikoja tarpeen mukaan. Tietoa tapahtumasta saa jakaa eteenpäin!


Julkaisija: Jonne Maaninka04.06.2020

Kesäkohteiden aukioloajat »

Lista Juuan alueen kesäkohteiden aukioloajoista.
18.05.2020

Juuan kunnan Kimppakyytipalvelu »

Juuan kunnan Kimppakyytipalvelu aikataulut.
14.04.2020

Yksinyrittäjien koronatuen haku »

Yksinyrittäjien 2000 e koronatuen haku on avoinna 30.9.2020 saakka ja tukea haetaan seuraavasti:
17.03.2020

Juukalaisten yritysten tarjoamat erityispalvelut koronatilan... »

Juukalaisilla yrityksillä on tarjolla koronavirustilanteen aikana erityispalveluita.
16.03.2020

Koronainfo yrityksille »

Juuan kunta välittää tällä sivulla yrityksille ajantasaista tietoa koronatilanteen käsittelemisestä.    

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
p. 040 104 2865 (Neuvonta ja yhteispalvelupiste)

p. 040 104 2000 (Juuan kunnan vaihde)
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »