24.06.2020

Elä Ihmeessä! TULE Juukaan tekniseksi johtajaksi!

Sinun ei tarvitse osata täydellisesti hallintoa, koska Aki osaa. Sinun ei tarvitse osata täydellisesti taloutta, koska Jere osaa. Sinun ei tarvitse osata täydellisesti opetus- ja sivistysasioita, koska Joona ja Marja osaavat. Sinun ei tarvitse osata täydellisesti teknisiä asioita, koska Sinua auttavat Meri ja Jarmo. Sinun ei tarvitse osata täydellisesti ajaa mopolla, koska Markus osaa.

Mutta jälleen yksi puuttuu johtoryhmästämme. Tarvitsemme Sinut johtamaan tekniikan osastoa. Tehtäviin kuuluvat muun muassa teknisen osaston johtajana toimiminen, kunnallisteknisten, tila- ja kiinteistöpalveluiden johtaminen ja kehittäminen, kunnan investointiohjelman toteutus sekä oman toimialan talouden ja toiminnan suunnittelusta ja toteutumisesta vastaaminen. Osastolla on noin 20 työntekijää ja sen vuosibudjetti on 2,4 miljoonaa euroa. Kuten huomaat, tekemistä riittää! Mutta tässä virassa Sinulla on apuna johtoryhmä, osaava keskijohto ja huikea työntekijäporukka. Tehtäväsi on laittaa tämä orkesteri soimaan kuntalaisille iloisia sävelmiä! Orkesterin hiominen loistokuntoon vaatii hieman aikaa, joten Juuka haluaa tarjota Sinulle vakituisen virkasuhteen.

Juuan kunnan mallit ja metkut me Sinulle koulutamme. Lisäksi kaikki uudet viranhaltijat laitamme yleishallinto-oikeuden kursseille (25 p) yliopistoon, jotta prosesseissa ei tulisi virheitä. Teknisen johtajan työ on johtoryhmä-tasoinen esimies- ja asiantuntijatyö ja Juuan kunnassa uskomme laadukkaaseen koulutukseen. Siksi vaadimme tehtävään pohjakoulutusta. Koulutus voi olla ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta, kunhan se on teknisen alan korkeakoulututkinto. (AMK, YAMK, DI, Maisteri)

Pohjakoulutuksen lisäksi me pidämme tärkeänä hyviä johtamis-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteistä toimintatapaa, käytännön kokemusta projektien läpiviemisestä ja kunnallistekniikan rakentamisesta, julkisista hankinnoista sekä kunnallishallinnosta ja -taloudesta. Teknisen johtajan vastuulle kuuluvat kaavoitukseen liittyvät koordinointitehtävät, joten kaavoitusprosessin ymmärtäminen on välttämätöntä. Julkinen sektori on hyvässä ja pahassa hyvin erilainen työympäristö, onhan meillä tuhansia säädöksiä ja erilainen (lue hitaampi) asioiden etenemisvauhti. Siksi aikaisempi kokemus julkisesta hallinnosta voi auttaa työssä jaksamisessa.

Mutta kaikkea osaavaa hakijaa ei ole olemassakaan, joten etsimme erityisesti lisäarvoa Juuan kunnalle. Mitä Sinä voisit meille tuoda ja mihin voisit kehittyä?

Tässä hakuprosessissa painotamme erityisesti sitoutumista kuntaan. Juuassa on käynnissä uuden koulun ja kehitysvammaisten asumisyksikön rakentaminen sekä Koli-Ahmovaara-alueen ja kirkonkylän kaavoitus. Nyt siis tarvitsemme henkilön, joka sitoutuu viemään nämä projektit loppuun.

Viranhoito edellyttää ajokorttia.

Palkka on meillä 4 500 €/kk (kokonaispalkka) ja julkisen sektorin muut edut ovat merkittävät. Koeaika 6 kk. Hakuaika 24.6. – 26.7.2020

Lisätietoja antaa
Hirvonen Markus
markus.hirvonen(at)juuka.fi
040 104 2001

Hae työpaikkaa >
04.06.2020

Kesäkohteiden aukioloajat »

Lista Juuan alueen kesäkohteiden aukioloajoista.
18.05.2020

Juuan kunnan Kimppakyytipalvelu »

Juuan kunnan Kimppakyytipalvelu aikataulut.
14.04.2020

Yksinyrittäjien koronatuen haku »

Yksinyrittäjien 2000 e koronatuen haku on avoinna 31.8.2020 saakka ja tukea haetaan seuraavasti:
03.04.2020

Koronatilanteen vaikutukset Juuan hyvinvointipalvelujen avus... »

Koronatilanne aiheuttaa yhdistyksille, yhteisöille ja muille avustuksia hakeneille ja hakeville rajoitteita toimintaan. Toiminnoissa voi tapahtua tänä vuonna muutoksia. Juuan kunnan hyv...
17.03.2020

Juukalaisten yritysten tarjoamat erityispalvelut koronatilan... »

Juukalaisilla yrityksillä on tarjolla koronavirustilanteen aikana erityispalveluita.
16.03.2020

Koronainfo yrityksille »

Juuan kunta välittää tällä sivulla yrityksille ajantasaista tietoa koronatilanteen käsittelemisestä. Yksinyrittäjien koronatuen hakulomake avataan 14.4....

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
p. 040 104 2865 (Neuvonta ja yhteispalvelupiste)

p. 040 104 2000 (Juuan kunnan vaihde)
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »