Käsityökoulu, yläkuva

Murupolku

Käsityö- ja kuvataidekoulu

Kokeileva, Ällistyttävä ja Älyttömän Kiva käsityö- ja kuvataidekoulu!

K Ä Ä K !

Opetuksessa yhdistetään ennakkoluulottomasti kuvataiteen ilmaisutapoja ja käsityön tekniikoita monipuolisesti ikäryhmä huomioon ottaen. Tavoitteena on rohkaista oppilaita käsillä tekemiseen, kokeilemiseen ja oivaltamiseen ja tukea oppilaan omaa luovuutta ja ilmaisua. Opintosisältöjen mukaan teemme vierailuja lähiluontoon ja kulttuurikohteisiin lukuvuoden aikana. Opiskelusta osallistuja saa todistuksen.

Juuan kansalaisopistossa toimii lapsille ja nuorille suunnattu KÄÄK! käsityö- ja kuvataidekoulu. Lukuvuoden 2018–2019 aikana järjestetyt 60 opetustuntia jakautuvat syys- ja kevätlukukaudelle. Opetus noudattaa taiteen perusopetuksen yleisen oppimäärän mukaisen opetussuunnitelman perusteiden käsityön ja kuvataiteen sisältöjä.

Oppitunnin pituus on 45 minuuttia ja opetuskerroilla opetusta on noin kaksi oppituntia kerrallaan. Oppilaat voivat tulla opistolle 15 minuuttia ennen opetuksen alkua. Kurssimaksut sisältävät kaikki tarvittavat materiaalit ja opetuksen. Aiempaa harrastustaustaa ei edellytetä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot

• Kurssin numero/nimi
• Osallistujan nimi ja henkilötunnus
• Yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
• Alennusperuste: eläkeläinen, opiskelija, työtön, sisaralennus

• Koulutustausta ja työllisyystilanne (Tilastokeskusta varten)
• Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan myös huoltajan tiedot

HUOM! Sähköpostiosoite ilmoittautumisen yhteydessä on pakollinen.

 

Ilmoittautuminen on sitova koko lukuvuodeksi (syksy ja kevät). Oppilaspaikka on mahdollista peruuttaa ennen kunkin lukukauden alkua. Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti opettajalle. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. Uuden lukuvuoden alkaessa vanhat oppilaat voivat jatkaa normaalisti vanhoissa ryhmissä. Tästä tulee kuitenkin tehdä ilmoitus toimistoon tai opettajalle.

Opetusryhmien koko 7-10 oppilasta. Oppilaat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos tulijoita on enemmän kuin mitä paikkoja on, valita tehdään arpomalla kaikkien hakijoiden kesken ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista. Lukukauden alettuakin kannattaa tiedustella täydennys- tai peruutuspaikkoja.

 

TERVETULOA OPISKELEMAAN!

 

 
 

Kansalaisopiston ohjelma