Kulttuuripalvelut

Murupolku

Kulttuuritoimi

Kulttuuripalvelut

Kulttuuripalvelut vastaa hyvinvointilautakunnan alaisena alaansa kuuluvien asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta. Kulttuuritapahtumien järjestäminen, paikallisen kulttuuripalvelun tukeminen ja yhteistyö eri järjestöjen ja yksittäisten taiteenharjoittajien kanssa kuuluvat kulttuuripalvelun keskeisiin tehtäviin.

Juuassa on tilaa kulttuurillekin. Vuosittain järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia – konsertteja, teatteri- ja tanssiesityksiä, näyttelyitä, juhlia ym. Jokavuotinen tapahtuma on mm. Juuan kotiseututapahtuma –Ellinpäivät heinäkuun alkupuolella. Vuokonjärven kesäteatteri tarjoaa teatterielämyksiä luonnonkauniissa Vuokonjärven maisemissa. Kivenpyörittäjän kylä ja Lunastus –elokuvat filmattiin Juuan kauniissa vaaramaisemissa.

Kulttuuripalveluilla on käytössään näyttelytiloja, joita annetaan korvauksetta taiteilijoiden käyttöön näyttelyjen järjestämiseksi. Kirjaston yhteydessä on pieni viihtyisä näyttelytila n. 10-20 maalaukselle tai valokuvanäyttelylle. Liikunta-kulttuuritalon aulaan on mahdollista ripustaa suurempikin näyttely.

 

tilaisuuksien järjestäminen ja vuokraus

Sisältöjulkaisija

Iina Aaltonen

Kirjasto- ja kulttuurivastaava
 040 104 2470
iina.aaltonen@juuka.fi