Kulttuuritoimi

Murupolku

Kulttuuritoimi

Kulttuuritoimi

Kulttuuritoimi vastaa hyvinvointilautakunnan alaisena alaansa kuuluvien asioiden valmistelusta ja toimeenpanosta. Kulttuuritapahtumien järjestäminen, paikallisen kulttuuritoiminnan tukeminen ja yhteistyö eri järjestöjen ja yksittäisten taiteenharjoittajien kanssa kuuluvat kulttuuritoimen keskeisiin tehtäviin.

Juuassa on tilaa kulttuurillekin. Vuosittain järjestetään erilaisia kulttuuritapahtumia – konsertteja, teatteri- ja tanssiesityksiä, näyttelyitä, juhlia ym. Jokavuotinen tapahtuma on mm. Juuan kotiseututapahtuma –Ellinpäivät heinäkuun alkupuolella. Vuokonjärven kesäteatteri tarjoaa teatterielämyksiä luonnonkauniissa Vuokonjärven maisemissa. Kivenpyörittäjän kylä ja Lunastus –elokuvat filmattiin Juuan kauniissa vaaramaisemissa.

Kulttuuritoimella on käytössään näyttelytiloja, joita annetaan korvauksetta taiteilijoiden käyttöön näyttelyjen järjestämiseksi. Kirjaston yhteydessä on pieni viihtyisä näyttelytila n. 10-20 maalaukselle tai valokuvanäyttelylle. Liikunta-kulttuuritalon aulaan on mahdollista ripustaa suurempikin näyttely.

Kulttuuriasioissa sinua palvelee:

Juuan kirjasto
Iina Aaltonen
Puh. 040 104 2470
Sähköposti: etunimi.sukunimi@juuka.fi

Sisältöjulkaisija

Iina Aaltonen

Johtava kirjastovirkailija
 040 104 2470
iina.aaltonen@juuka.fi