Juuan Kaukolämpö Oy

Juuan Kaukolämpö Oy | Asiakkaat | Tuotanto | Hallitus | Tilinpäätökset Yhteystiedot |  

 

Juuan Kaukolämpö Oy on Juuan kunnan omistama kaukolämpöä keskustaajamaan tuottava ja myyvä yritys. Kunta on tuottanut kaukolämpöä jo vuodesta 1983 ja yhtiöitti toiminnan omaksi osakeyhtiökseen 1.1.2016 alkaen.

Juuan Kaukolämpö Oy jatkaa turvallisen, hinnaltaan kilpailukykyisen sekä vaivattoman ja ympäristöystävällisen paikallisen ja uusiutuvan lämpöenergian tuottamista ja myymistä Juuan kunnassa.

TURVALLISUUS – Juuan Kaukolämpö Oy ylläpitää tuotantolaitteitaan ennakoivan kunnossapidon periaatteella. Lisäksi kesäkaudella tehdään suunnitellut vuositarkastukset sekä tarvittavat huoltotyöt. Häiriötilanteita varten lämpökeskuksessa on 2 ja 4 MW tehoiset öljykattilat. Lisäksi huippukuormien ja häiriötilanteiden varalle on rakennettu (2013) kevyttä öljyä käyttävä 5 MW tehoinen varalämpökeskus omalla sähköliittymällään. Varavoimakoneet (2 kpl) turvaavat lämmöntoimituksen jatkumisen sähkökatkojenkin aikana.

HINTAKILPAILUKYKY – Juuan Kaukolämpö Oy:n kaukolämpö on edullinen lämmitysmuoto. Olemme kaukolämmön hintatilaston keskiarvon alapuolella (Energiateollisuus ry jäsentilastot). Energian hinta on 49,06 €/MWh (alv 0 %). Perusmaksu sekä liittymismaksu määräytyvät seuraavan hinnaston mukaan.

Klikkaamalla tätä linkkiä, aukeaa hinnasto -> HINNASTO

PAIKALLISTA JA UUSIUTUVAA ENERGIAA – Valtaosa lämmöstä tuotetaan lähialueilta maakunnasta hankitulla metsäenergialla. Etupäässä rankahaketta sisältävää metsäenergiaa hankitaan noin 20 000 i-m3 vuodessa. Hakkeen toimittamisesta on sopimus Karjalan Metsä ja Energia Oy:n kanssa. Palaturvetta poltetaan talvikuukausina seospolttoaineena noin 2000 i-m3 vuodessa. Turpeen toimittaa Vapo Oy. Lisäksi hankitaan VS Turva-aidat Oy:ltä sorvilastua, jota poltetaan alhaisemman lämpökuorman aikana seospolttoaineena. Kevyttä polttoöljyä poltetaan noin 60 tn vuodessa, joka vastaa alle 3 % koko tuotannon käyttämää polttoaineen määrää.

VAIVATTOMUUS – Kuljettimemme lykkäävät asiakkaan puolesta polttopuun automaattisesti uuniin ja lämpöverkostoon kiertoon asiakkaalle. Asiakas vastaa kiinteistönsä lämmönjakokeskuksesta ja lämmönjaosta. Luentamittari ja verkostoputket kiinteistön lämmönjakokeskukseen ovat Juuan Kaukolämpö Oy:n omistamia. Mittarit luetaan kuukausittain Juuan Kaukolämpö Oy:n toimesta etänä.

JUUAN KAUKOLÄMPÖ OY:N MITATTAVAT TAVOITTEET:

  • Turvallisuus ja toimintavarmuus: Suunnittelemattomat lämmöntoimituskeskeytykset asiakkaille 0 kpl vuodessa.
  • Hintakilpailukyky: Juuan Kaukolämpö Oy on lämpöhinnastoltaan Energiateollisuus ry:n jäsentilastoinnin erillistuotantolaitosten keskiarvon alapuolella.
  • Paikallisuus ja uusiutuvuus: Hankittavasta polttoaineesta vähintään 96 % on maakunnallista puupolttoainetta ja palaturvetta. Fossiilisten tuontipolttoaineiden osuus vuotuisesta käytöstä on maksimissaan 4 prosenttia.
  • Tulostavoite: Tilinpäätösen toimintakate on vähintään + 200 000 euroa (ennen rahoituskuluja, poistoja ja veroja).

YHTEYSTIEDOT:

Päivystysnumero ympäri vuorokauden on 040 104 2777.

toimitusjohtaja
Paavo Parviainen
Puh. 050 409 2449
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@juuka.fi

käytönvalvoja
Ari Halmetoja
Puh. 040 104 2636
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@juuka.fi

käytönvalvoja
Janne Pehkonen
Puh. 050 313 5525
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@juuka.fi

Laskutus
Pirkko Miettinen
Puh. 040 104 2020
Sähköposti muotoa: etunimi.sukunimi@juuka.fi

Juuan Kaukolämpö Oy:n sähköinen laskutusosoite on IBAN FI9550860920070246, välittäjätunnus on OKOYFIHH

Juuan Kaukolämpö Oy toimisto-osoite:

Poikolantie 1, 83900 Juuka

Lämpölaitoksen osoite:

Sahateollisuustie 14, 83900 JUUKA

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto