Nuorisopalvelut

Murupolku

Nuorten kesätyöharjoittelupaikat 2022

Nuorten kesätyöhaku on avautunut

Juuan kunnassa on tarjolla kesätyöharjoittelupaikkoja juukalaisille 15-20 -vuotiaille nuorille. Työjakso on tehtävästä riippuen 2 tai 4 viikkoa. Näitä paikkoja voivat samoin hakea 15 vuotta ennen työsuhteen alkamista täyttäneet ja enintään 20 vuotiaat juukalaiset koululaiset, lukiolaiset, lukion päättäneet  ja opiskelijat. Valituksi voi tulla vain yhteen paikkaan  

Kesätyöharjoittelupaikat sijoittuvat kunnan eri alojen tehtäviin esim. kirjastossa, päiväkodissa, nuoriso- ja liikuntapalveluissa, ruoka- ja puhtauspalveluissa, hallintopalveluissa tai teknisissä palveluissa.

Hakuilmoitus julkaistaan ja hakemukset tehdään sähköisesti Kuntarekry-palvelussa. Hakuaika on 14.2.-4.3.2022. Haastattelut ja valinnat tehdään maaliskuun aikana.

Kesätyöhaku on päättynyt!

 

Kesätyöseteli saatavissa kunnantalon neuvonnasta tai tulostettavissa alta 

Kesätyöseteli (avautuu uuteen välilehteen)

Juuan kunta tukee juukalaisten nuorten kesätyöpaikkojen järjestämistä vuonna 2022 osallistumalla työnantajille kesätyön järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin 200 euron suuruisella osuudella.

Kesätyöpaikkojen piiriin kuuluvat 15 vuotta ennen työsuhteen alkamista täyttäneet ja enintään 20 vuotiaat juukalaiset koululaiset, lukiolaiset, lukion päättäneet ja toisen tai korkea-asteen opiskelijat. Kesätyösetelin piiriin eivät kuulu keväällä 2022 toiselta asteelta ammattiin valmistuvat.

Nuoret hakevat omatoimisesti kesätyöpaikkansa ja saavat kunnalta työnantajalle toimitettavaksi ohjeen ja lomakkeen eli kesätyösetelin, jonka työnantaja toimittaa asianmukaisesti täytettynä kunnalle työsuhteen päätyttyä 14 päivän kuluessa ja jota vastaan kunta maksaa työnantajalle setelin arvon.  Setelin arvo on 200 euroa.

Työnantaja voi olla yritys, yhdistys tai yksityinen henkilö, joka ei kuitenkaan saa olla työntekijän lähisukulainen ja työkohteen on oltava Juuassa. Työsuhde nuorella on suoraan työnantajaan, joka myös huolehtii kaikista työnantajavelvoitteista. Työjakson pituus on vähintään 2 viikkoa, päivittäinen työaika vähintään 6 tuntia ja palkkauksen on noudatettava alan kesätyöntekijöihin sovellettavia sopimuksia.

Kesätyöseteleitä voi tulostaa kunnan nettisivuilta tai noutaa kunnan neuvonnasta sen aukioloaikoina. Käytetyt setelit työnantaja palauttaa määräajassa kunnan kirjaamoon.

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut järjestää toimintaa nuorille sekä tukee nuorten parissa tehtävää työtä ja toimintaa avustuksin ja välinein. Nuorisopalvelut toimii verkostoissa ja yhteistyössä nuorisotyötä järjestävien yhteisöjen, järjestöjen, koulujen ja vapaaehtoisten kanssa sekä ylläpitää nuorisotiloja. Lisäksi nuorisopalvelut tukee nuorisovaltuusto toimintaa sekä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa. Kesäaikana nuorisopalvelut järjestävät lasten leirejä sekä on usein mukana monissa yhteistyötapahtumissa. Nuorisopalvelut tukevat päihteettömyyttä ja terveellisiä elämäntapoja ja näin onkin luonteva toimija mm. Juuan ehkäisevässä päihdetyössä (JEP).

Nuokkarin yhteystiedot ja aukiolot

NUORISOTALO NUOKKARI Väyryläntie 1A (alakerta)


Nuokkarin aukioloajat ja tapahtumien mainokset löydät kouluilla sekä Nuokkarin ovesta.
Nuokkari löytyy myös eri sosiaalisen median kanavilta kuten
Facebook & Instagam: Juuka Nuokkari
Snapchat: juuannuokkari
Whatsapp: 040 104 2415

Lisätietoja:

Nuokkarilta, nuokkarin somekanavilta, nuokkarin puhelinnumerosta (040 104 2415), tuntityöntekijöiltä, etsivä nuorisotyöntekijältä (040 104 2608) ja koulunuorisotyöntekijältä (0505208455)

 

Laita nuorisotoimen somet seurantaan ja tilaa Nuokkarin viikkotiedote niin tiedät kaikki muutokset ensimmäisenä ja saat ilmoitukset ajankohtaisimmista asioista!

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin!

Sisältöjulkaisija

Henna Rotinen

Vastaava nuorisotyöntekijä
 040 104 2415
henna.rotinen@juuka.fi

Esa Savolainen

Etsivä nuorisotyöntekijä
 040 104 2608
esa.savolainen@juuka.fi

Ohjeistus koronan varalle Nuokkari

Tutustu myös Nuokkarin ohjeistuksiin koronaviruksen ehkäisemiseksi ennen Nuokkarille saapumista.

Ohjeistus koronaviruksen ehkäisemiseksi