Nuorisotyö poikkeusaikana

Murupolku

Nuorisotyö poikkeusaikana

Juuan nuorisotyö poikkeusaikana

Nuorisotilat ovat avoinna 11.1.2021 alkaen normaalisti. Tiloissa voi oleskella yhtä aikaa enintään 20 kävijää. Muista maskit!

ETSIVÄN NUORISOTYÖN, NUORTEN TYÖPAJAN JA NUOKKARIN PALVELUT JATKUVAT NORMAALISTI, VAIN NUORTEN KOHTAAMISPAIKAT OVAT MUUTTUNEET SOME-ALUSTOILLE!

Poikkeusaikana kasvotusten tapahtuvaa ohjausta tehdään vain erikseen sovittuna. Toimijat saatte parhaiten kiinni arkisin toimistoaikoihin ja iltaisin alla mainituista nettipohjaisilta alustoilla, somessa ja Teams kautta. Tarkemmat ajat ja toiminnat löytyvät palveluiden somekanavilta.

Kaikki kunnan tarjoamat nuortenpalvelut löytyvät facebookista, instagrammista ja discordista. Viestit, puhelut  tai videopuhelut, "old school" tapaan tai whatsappin ja messengerin kautta. Jokaisen palvelun kohdalta löytyvät somekanavien tiedot, ota ne seurantaasi ja pääset mukaan nuorisotyön ytimeen.

Wash your hands and stay healthy!
 

Etsivä nuorisotyö ja Ohjaamo

https://www.tpy.fi/etsiva-nuorisotyo/nuorelle/mita-on-etsiva-nuorisotyo/

Sari Kansala
040 104 2608
 

Jos sinulla alle 29v. on huolta omasta pärjäämisesta tai kaipaat keskusteluapua etsivän nuorisotyön palvelu on sinua varten. Ei ole asiaa, josta et voisi etsivältä kysyä, eikä ole asiaa, johon et etsivän kanssa yhdessä löytäisi vastauksia. Etsivän palvelu on vapaaehtoista ja maksutonta. Etsivä nuorisotyöntekijä ei kuitenkaan tee päätöksiä tai toimi puolestasi, vaan sinä päätät mitä asioita käsittelette ja minkälaisia ratkaisuja elämässäsi teet. 

Kun sinä nuoren aikuisen läheinen olet huolissasi nuoresta aikuisesta voitte tehdä hänestä ilmoituksen, jolloin etsivä ottaa häneen yhteyttä. Muistathan että palvelu on nuorelle luottamuksellista ja vapaaehtoista. Etsivä ei voi kertoa  nuoren asioita nuoren läheiselle/ilmoittajalle.

Poikkeusaikana kasvotusten tapahtuvat ohjaukset erikseen sovittuna, ja huomioiden hallituksen antamat ohjeistukset.

Facebook: Juuka etsivä nuorisotyö
Ohjaamo Juuka
IG: Juukaetsiva
Snäp: Etsivä Juuka
Discord: juukaetsivä #2811
https://discord.gg/d8fXeCy

 

Nuorten työpaja, Nuorten Kulma

https://www.nuortenkulma.fi/tyopajat/

Yksilö-ja työvalmentaja
Miika Rajala
040 838 9246
miika.rajala@nurmes.fi

Pajalla nuoret huomioidaan yksilöllisesti ja kaiken toiminnan tarkoituksena on nuoren tukeminen. Teemme sinulle/nuorelle yksilöllisen suunnitelman pajajaksolle ja asetamme toiminnalle tavoitteet. Pajajakso voi sisältää normaalisti työskentelyä pajalla, työelämään tutustumista, koulutuksiin ja retkiin osallistumista sekä erilaista ohjausta tarpeittesi mukaan.  Työpajat ovat 15–29-vuotialle nuorille.

POIKKEUSAIKANAKIN pääset mukaan työpajatoimintaan etäohjauksellaKasvotusten tapahtuvat ohjaukset erikseen sovittuna, ja huomioiden hallituksen antamat ohjeistukset.

Facebook: Nuorten kulma Juuka
IG: nuortenkulmajuuka
Discord: Nuortenkulmajuuka #0624
https://discord.gg/d8fXeCy  Juuka
https://discord.gg/NtpP8Xu  Nurmes
 

Nuokkari
https://www.juuka.fi/fi/?ID=1869


Nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja
Henna Rotinen
040 104 2415
henna.rotinen@juuka.fi

Nuorisopalvelut järjestää toimintaa nuorille sekä tukee nuorten parissa tehtävää työtä ja toimintaa avustuksin ja välinein. Nuorisopalvelut toimii verkostoissa ja yhteistyössä nuorisotyötä järjestävien yhteisöjen, järjestöjen, koulujen ja vapaaehtoisten kanssa sekä ylläpitää nuorisotiloja. Lisäksi nuorisopalvelut tukee nuorisovaltuusto toimintaa sekä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa. Kesäaikana nuorisopalvelut järjestävät lasten leirejä sekä on usein mukana monissa yhteistyötapahtumissa. Nuorisopalvelut tukevat päihteettömyyttä ja terveellisiä elämäntapoja.
 

Poikkeusaikanakin pääset mukaan nuokkarin yhteisölliseen toimintaan somen eri kanavilla.

Facebook: Juuka nuokkari
IG: juukanuokkari
Snäp: Juuannuokkari                                            
Discord:JuuanNuokkari #0050
https://discord.gg/d8fXeCy


Seurakunnan nuorisotyö

https://www.juuanseurakunta.fi/tule-mukaan/nuorille

Nuorisotyönohjaaja
Tiina Reijonen
050 542 6546
tiina.reijonen@evl.fi