Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan Kesän Avajaisten esiintyjä julkaisu

Juuan Kesän Avajaisten esiintyjä julkaisu

 

Juuan Kesän Avajaisten ensimmäinen esiiintyjä on nyt julkaistu. Ensimmäinen esiintyjä valikoitui useiden hyvien kuntalaistoiveiden pohjalta. Kuntalaiset pääsivät vaikuttamaan esiintyjiin nettivuilta ja sosiaalisesta mediasta löytyvästä kyselystä vuoden vaihteen aikana.

Vastauksia saatiin kiitettävästi ja niiden pohjalta pyydetiin tarjouksia kaikista vapaana olevista artisteista.

Ensimmäinen julkaistu esiintyjämme on Costee.

"Toukokuussa 2019 platinaa striimanneen debyyttialbuminsa "Ehkä joskus tää viel naurattaa" julkaissut Costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi maamme mielenkiintoisimmista uusista artisteista. Debyyttialbumi pysyi Suomen virallisella albumilistalla yhteenä 71 viikkoa ja toi artistille Emma Gaalassa Vuoden Tulokas -ehdokkuuden. Costee julkaisi kultaa striimanneen ja myöskin Emma-ehdokkuudella huomioidun toisen albuminsa Kaikki loppuu aina elokuussa 2020. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon ja hurmannut yleisöä omilla keikoillaan ympäri Suomea" Lähde: Warner Music Live
 
Ensi viikolla julkaisemme toisen esiintyjän, pysykää kuulolla!
 
Tule myös seuraamaan tapahtuman omaa sivua Faebookissa alla olevasta linkistä.
 
 

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka