Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan kunta on uusinut tiedoteviestipalvelunsa häiriötiedotteiden ilmoittamista varten

Juuan kunta on uusinut tiedoteviestipalvelunsa häiriötiedotteiden ilmoittamista varten

Juuan kunnalla on käytössä uusi tekstiviestipalvelu, jolla voi ilmoittaa mm. mahdollisista veden- ja lämmönjakelun yms. häiriöistä asuinalueilla. Olemme lähettäneet keskiviikkona 15.11.2023 kaikkiin julkisiin puhelinnumeroihin Juuan alueella ”tervetuloa tekstiviestin”.

Mikäli sinulla on käytössä työ- tai salainen puhelinnumero vaatii palvelun käyttöönotto erillisen rekisteröitymisen. Tiedoteviestipalveluun voi käydä rekisteröitymässä osoitteessa www.juuka.fi/hairioviestinta.
Voit myös pyytää kuntaa tekemään rekisteröinnin. Yhteystiedot alla.

Uudessa palvelussa on tekstiviestien lähetyksen lisäksi myös häiriökartta, joka on upotettu Juuan kunnan nettisivuille. Täältä voit tarkistaa mahdolliset alueella olevat häiriöt tai esimerkiksi tiedossa olevat tulevat vedenjakelukatkokset. Jos jollakin alueella on häiriö tai tulossa oleva sellainen, näkyy kartassa häiriökuvake. Kuvaketta painamalla avautuu kyseisen häiriön viesti. Viestissä oleva häiriö koskee niitä osoitteita mitkä ovat merkittynä kartassa.

Kuka tahansa vapaa-ajan asunnon tai kesämökin omistaja, ikäihmisen omainen tai muu voi rekisteröidä puhelinnumeronsa, myös vaikka vakituinen kotiosoite olisi jossain muualla. Rekisteröitymissivulla voi myös kirjautua sisään ja katsoa mihin osoitteeseen oma numero on kytketty ja tehdä siellä muutoksia tai lisätä osoitteita mistä haluaa häiriöviestejä.

Rekisteröidy palveluun tai tarkista tietosi

Lisätietoja

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka