Juuan yritysrekisterit

Maakunnan yritysrekisteri tarjoaa sinulle ajantasaista tietoa pohjoiskarjalaisista yrityksistä. Kattavassa tietokannassamme on kaikkiaan n. 6000 maakunnan yritystä ja rekisteröityä yhdistystä. Pohjois-Karjalan yritysrekisteri on toteutettu yhteistyössä Josekin, Pohjois-Karjalan TE-keskuksen sekä Pohjois-Karjalan liiton kanssa. Käytännön toteutuksesta vastaa Tikka Media.

Yritysrekisteri on suunnattu elinkeinoelämän järjestöjen, yritysten, yhteisöjen, oppilaitosten sekä yksityisten kuluttajien käyttöön. Samalla yritysrekisteri edistää sekä yritysten verkottumista että tunnettuutta Itä-Suomessa.

Tietojen hakeminen yritysrekisteristä on helppoa: voit tehdä hakuja vapaahaun avulla tai etsiä yrityksiä toimialoittain toimialapuuta käyttäen. Haun tuloksena saat yhteystietojen lisäksi mm. yrityksen y-tunnuksen, tietoa toimialasta sekä lyhyen kuvauksen yrityksen toiminnasta.

Seuraavista linkeistä pääset katsomaan myös juukalaisten yritysten yhteystietoja tai lisäämään oman yrityksesi tiedot: http://yritysrekisteri.josek.fi/

Inoa -yrityshakuun tästä.

Juuan kunta

Juuan kunnantalo

Avoinna ma-pe klo 9-15
Poikolantie 1, 83900 Juuka 
P. 040 104 2000
Fax. (013) 472 123


PUHELINLUETTELO »
YHTEYSTIEDOT »
YHTEYDENOTTOLOMAKE »

Etsitkö näitä?


Kartat

Matkailuinfo


Kirjasto