Muuta huomioitavaa

Murupolku

Muuta huomioitavaa

Muuta huomioitavaa

 

Kansalaisopiston työajat ja lomat voit katsoa opetusohjelmasta.

 

Kulunvalvonta ja kulkutunnistin

Kulttuuri-liikuntahallin, kuntosalin ja liikuntatalon tilossa järjestettäville kursseille tulee osallistujan ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssia, lunastaa kulkutunnistin. Ilman sitä ei pääse sisään! 

Kulkutunnistimen voi lunastaa kirjastosta ja kunnantalolta arkisin aukioloaikoina.

Lisätietoja: Ismo Naakka 040 104 2469, kirjasto 040 104 2904, kunnantalon neuvonta 040 104 2865.

 

Ensimmäinen opintokerta

Mikäli et pääse ensimmäiselle opetuskerralle, ilmoita siitä toimistoon.

 

Tiedotus ja muutokset

Kurssinaikainen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti kurssin sisäisesti. Kurssien ajantasainen tieto päivittyy myös nettisisuille www.opistopalvelut.fi/juuka

 

Osallistuminen

Opintoryhmän koko on kurssikohtainen, mutta normaalissa ryhmäopetuksessa vähintään 7 ja liikuntaryhmissä 10. Musiikkiryhmissä osallistujamäärä voi poiketa. Erikoiskursseilla opiskelijamäärän minimimäärä voi olla suurempikin.

On tärkeää tulla ryhmään heti ensimmäisellä kokoontumiskerralla ja osallistua opetukseen kaikilla kokoontumiskerroilla sekä noudattaa sovittuja kellonaikoja. Epäsäännöllinen tai keskeytyvä opiskelu voi aiheuttaa koko ryhmän opiskelun keskeytymisen.

 

Todistukset ja vakuutukset

Säännöllinen opiskelija saada pyynnöstä todistuksen opiskelustaan opistossa. Kuluvan lukuvuoden todistus maksaa 5 €. Opiston ylläpitäjä on vakuuttanut kaikki opiskelijat.

 

Opintoneuvonta

Kursseihin ja oppiaineisiin liittyvää opintoneuvontaa saat ensisijaisesti vastuuopettajilta. Opiskeluun liittyvää neuvontaa saat kansalaisopiston toimistosta. Kulkutunnistimiin ja ovien avauksiin saat ohjeet vahtimestarilta.

 

Korvaavuudet

Toisella asteella opiskelevat (lukio, ammatillinen koulutus) voivat mahdollisesti käyttää kursseja korvaavina osasuorituksina, joista tiedustelut ja päätökset ao. toisen asteen oppilaitokselta.

 

Kurssin maksaminen

Opiskelijat maksavat kurssin yhteydessä ilmoitetut kurssimaksut kurssikohtaisilla laskuilla eräpäivään mennessä. Koko työvuoden kestävät kurssit laskutetaan yhdessä erässä. Osa kursseista laskutetaan syys- ja osa kevätlukukauden aikana 31.7. mennessä.

 

Opintoseteli

Juuan kansalaisopistossa kohderyhminä ovat: työttömät työnhakijat, senioriväestö (yli 63 v) ja eläkkeellä olevat. Opintosetelialennus on 25 €. Sama henkilö voi saada vain yhden setelin. Seteleitä on rajoitettu määrä ja setelit jaetaan asiointijärjestyksessä kirjastosta, sen aukioloaikoina 29.8. alkaen. Ethän hae seteliä, jos et ole varma sen käyttämisestä. Opintoseteliä noudettaessa on esitettävä henkilötodistus ja työttömien lisäksi TE-toimiston antama ajantasainen todistus työttömyydestä. Opintosetelin käyttäjä ilmoittautuu kursseille normaalisti, seteli luovutetaan opettajalle ensimmäisellä kerralla tai asioidaan opiston toimistossa.

 

ePassi

Opiskelijat, joilla on työnantajan tarjoama ePassi käytössä, voivat maksaa kurssilaskut ePassilla kunnantalon neuvonnassa. ePassilla ei voi kuitenkaan maksaa kulkutunnistetta.

 

Kurssimaksuperusteet / lukukausi (tiedosto avautuu uuteen välilehteen)


Materiaalimaksut ym. lisämaksut opettaja perii kurssilaisilta suoraan.

 

Lukion kurssit

Lukion ja kansalaisopiston yhteistyökursseilla lukion aineopiskelussa kurssimaksuperuste on 46 €/kurssi.
Yhteistoimintakursseista lukion kanssa tiedustelut: Joona Leinonen, lukion rehtori, puh. 040 104 2461

Erikoiskurssit hinnoitellaan kurssikohtaisesti erikseen.
 

Lahjakortti

Haluaisitko rohkaista sinulle läheisen ihmisen uuden harrastuksen pariin? Nyt se on mahdollista. Anna lahjaksi kansalaisopiston kurssiin oikeutettu lahjakortti. Lisätietoja lahjakortista opiston toimistosta puh. 040 104 2403 tai kansalaisopisto@juuka.fi

Kurssitoiveet ja palaute

Otamme kurssitoiveita ja palautetta vastaan läpi vuoden!

Voit myös käydä esittämässä toiveesi ja kehitysideasi kansalaisopiston toimistolla tai tulostaa ja palauttaa täytetyn lomakkeen kansalaisopiston toimistoon.

 

Kansalaisopiston ohjelma

YHTEYSTIEDOT

YHTEYSTIEDOT

kansalaisopisto@juuka.fi

Sisältöjulkaisija

Tuija Gröhn

Hallintosihteeri, hyvinvointipalvelut
 040 104 2403
tuija.grohn@juuka.fi