Muuta huomioitavaa

Murupolku

Muuta huomioitavaa

Muuta huomioitavaa

 

Kansalaisopiston työajat ja lomat 

Syyslukukausi 4.9.-18.12.2023. syysloma vk 42
Kevätlukukausi 8.1.-30.4.2024, talviloma vk 10
Kesälukukausi 2.5.-30.6.2024
Syyskauden opetus alkaa pääosin vk 36-38.

 

Kulunvalvonta ja kulkutunnistin

Kulttuuri-liikuntahallin, kuntosalin ja liikuntatalon tiloissa järjestettäville kursseille tulee osallistujan ilmoittautumisen jälkeen, ennen kurssia, lunastaa kulkutunnistin. Ilman sitä ei pääse sisään! 

Kulkutunnistimen voi lunastaa kirjastosta ja kunnantalolta arkisin aukioloaikoina.

Lisätietoja: Ismo Naakka 040 104 2469 KLO 9.00 - 14.00 , kirjasto 040 104 2904, kunnantalon neuvonta 040 104 2865.

 

Tiedotus ja muutokset

Kurssinaikainen tiedotus tapahtuu pääsääntöisesti kurssin sisäisesti. Kurssien ajantasainen tieto päivittyy myös nettisisuille www.opistopalvelut.fi/juuka

Kurssikohtaisia muutoksia ilmoitamme tekstiviestein

 

Osallistuminen

Opintoryhmän koko on kurssikohtainen, mutta normaalissa ryhmäopetuksessa vähintään 5.  Musiikkiryhmissä osallistujamäärä voi poiketa. Erikoiskursseilla opiskelijamäärän minimimäärä voi olla suurempikin.

On tärkeää tulla ryhmään heti ensimmäisellä kokoontumiskerralla ja osallistua opetukseen mahdollisuuksien mukaan kaikilla kokoontumiskerroilla, sekä noudattaa sovittuja kellonaikoja. 

 

Todistukset ja vakuutukset

Säännöllinen opiskelija saada pyynnöstä todistuksen opiskelustaan opistossa. Kuluvan lukuvuoden todistus maksaa 10 €. Opiston ylläpitäjä on vakuuttanut kaikki opiskelijat.

 

Opintoneuvonta

Kursseihin ja oppiaineisiin liittyvää opintoneuvontaa saat ensisijaisesti vastuuopettajilta. Opiskeluun liittyvää neuvontaa saat kansalaisopiston toimistosta. Kulkutunnistimiin ja ovien avauksiin saat ohjeet vahtimestarilta.

 

Korvaavuudet

Toisella asteella opiskelevat (lukio, ammatillinen koulutus) voivat mahdollisesti käyttää kursseja korvaavina osasuorituksina, joista tiedustelut ja päätökset ao. toisen asteen oppilaitokselta.

 

Kurssin maksaminen

Opiskelijat maksavat kurssin yhteydessä ilmoitetut kurssimaksut kurssikohtaisilla laskuilla eräpäivään mennessä. Koko työvuoden kestävät kurssit laskutetaan yhdessä erässä. Osa kursseista laskutetaan syys- ja osa kevätlukukauden aikana 31.7. mennessä.

 

Opintoseteli

Juuan kansalaisopistossa kohderyhminä ovat:  senioriväestö (yli 63 v) ja kokoaikaisesti eläkkeellä olevat. Opintosetelialennus on 20 €. Sama henkilö voi saada vain yhden setelin. Seteleitä on rajoitettu määrä ja setelit jaetaan asiointijärjestyksessä kirjastosta, sen aukioloaikoina ( ma-to klo 10.00-18.00, pe 10.00- 17.00)  24.8. alkaen. Otathan huomioon, että kirjaston itsepalveluaikana klo 8.30- 10.00 ei seteleitä ole saatavilla.  

Ethän hae seteliä, jos et ole varma sen käyttämisestä. Opintoseteliä noudettaessa on esitettävä henkilötodistus. Opintosetelin käyttäjä ilmoittautuu kursseille normaalisti, seteli luovutetaan ensimmäisellä läsnäolokerralla opettajalle tai sitten opiston toimistoon tai kunnantalon yhteispalvelupisteeseen ma - pe klo 9.00 - 11.00., 12.00- 15.00. 

 

 

Kurssimaksuperusteet / lukukausi (tiedosto avautuu uuteen välilehteen)


Materiaalimaksut ym. lisämaksut opettaja perii kurssilaisilta suoraan.

 

Lukion kurssit

Lukion ja kansalaisopiston yhteistyökursseilla lukion aineopiskelussa kurssimaksuperuste on 50 €/kurssi.
Yhteistoimintakursseista lukion kanssa tiedustelut: Joona Leinonen, lukion rehtori, puh. 040 104 2461

Erikoiskurssit hinnoitellaan kurssikohtaisesti erikseen.
 

Lahjakortti

Haluaisitko rohkaista sinulle läheisen ihmisen uuden harrastuksen pariin? Nyt se on mahdollista. Anna lahjaksi kansalaisopiston kurssiin oikeutettu lahjakortti. Lisätietoja lahjakortista opiston toimistosta puh. 040 104 2403 tai kansalaisopisto@juuka.fi

Kurssitoiveet ja palaute

Otamme kurssitoiveita ja palautetta vastaan läpi vuoden!

Voit myös käydä esittämässä toiveesi ja kehitysideasi kansalaisopiston toimistolla tai tulostaa ja palauttaa täytetyn lomakkeen kansalaisopiston toimistoon.

 

Kansalaisopiston ohjelma

Sisältöjulkaisija

Tuija Gröhn

Hallintosihteeri, hyvinvointipalvelut
 040 104 2403
tuija.grohn@juuka.fi

YHTEYSTIEDOT

YHTEYSTIEDOT

kansalaisopisto@juuka.fi