Nuorisopalvelut

Murupolku

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut järjestää toimintaa nuorille sekä tukee nuorten parissa tehtävää työtä ja toimintaa avustuksin ja välinein. Nuorisopalvelut toimii verkostoissa ja yhteistyössä nuorisotyötä järjestävien yhteisöjen, järjestöjen, koulujen ja vapaaehtoisten kanssa sekä ylläpitää nuorisotiloja. Lisäksi nuorisopalvelut tukee nuorisovaltuusto toimintaa sekä nuorten vaikuttamismahdollisuuksia kunnassa. Kesäaikana nuorisopalvelut järjestävät lasten leirejä sekä on usein mukana monissa yhteistyötapahtumissa. Nuorisopalvelut tukevat päihteettömyyttä ja terveellisiä elämäntapoja ja näin onkin luonteva toimija mm. Juuan ehkäisevässä päihdetyössä (JEP).

Nuokkarin yhteystiedot ja aukiolot

NUORISOTILA NUOKKARI 

Väyryläntie 1A (alakerta)

 

Juuan nuorisopalveluiden ylläpitämä nuorisotila Nuokkari on nuorten kohtaamispaikka. Nuokkarille voi tulla yksin tai kavereiden kanssa viettämään aikaa. Täällä pääsee pelailemaan monenlaisia pelejä, kuten biljardia, pingistä, ilmakiekkoa, pelikonsolia ja lautapelejä. Ajoittain Nuokkarilla järjestetään myös erilaisia teemapäiviä- ja turnauksia. Nuokkarilla on päivittäin kahvi- ja teetarjoilu. Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja siinä otetaan huomioon nuorten toiveet ja ideat. Nuokkari on täysin päihteetön eikä minkälänlaista kiusaamista hyväksytä. Paikalla on koko ajan vähintään yksi aikuinen ohjaaja läsnä, valvomassa ja ohjaamassa toimintaa.

 

Nuokkarin aukioloajat/syksy 2022

Ma klo 15-19

Ti klo 15-18

Ke klo 15-19

Pe klo 15-22


Aukioloaikojen muutokset, toiminnan tarkemmat sisällöt ja tulevat tapahtumat löydät ajankohtaisimmin Nuokkarin somekanavilta! 
Nuokkari somekanavat:


Facebook, Instagram & TikTok: juukanuokkari
Snapchat: juuannuokkari
Whatsapp: 040 104 2415

 

 

Tule tutustumaan toimintaan ja ole rohkeasti yhteyksissä!

 

 

 

 

 

Sisältöjulkaisija

Ohjeistus koronan varalle Nuokkari

Tutustu myös Nuokkarin ohjeistuksiin koronaviruksen ehkäisemiseksi ennen Nuokkarille saapumista.

Ohjeistus koronaviruksen ehkäisemiseksi