Puistot

Puistot

Puistot 

Herralankosken puisto 

Merkittävimmät puistot:

Eevalan puisto 

Eevalan puisto

Eevalan puisto on vehreä puisto Juuanjoen varressa ja Puu-Juuan tuntumassa. Tämä puisto sopii hyvin erityisesti piknikpaikaksi, mutta myös esimerkiksi pihapelien pelaamiseen.

Heikkilän puisto

Heikkilän puiston keinut ja huvimaja

Heikkilän puiston liukumäki

Heikkilässä sijaitseva puisto sopii hyvin lapsiperheille. Leikkikentän varustuksiin kuuluu liukumäki, hiekkalaatikko, keinut, huvimaja sekä ulkokaukalo, jossa on talvisin luistelukenttä. 

Herralankosken puisto

Herralankosken puisto ja haaveiden silta

Puu-Juuassa Myllymuseon vieressä sijaitseva Herralankosken puisto on kaunis puisto, joka antaa kävijälleen oman osansa alueen historiasta. Puistosta löytyy entisajan uittoränni sekä edelleen toiminnassa olevia matonpesupaikkoja. 

Keskuspuisto

Aivan Juuan ydinkeskustasta löytyvässä Keskuspuistossa on näkyvän sijaintinsa ansiosta järjestetty tapahtumia, kuten Hiekanveiston SM-kisat. Tulevana kesänä puistossa järjestetään Kivenveiston SM-kisat ja kivenveistotapahtuma. 

Kivenpyörittäjän puisto

Kivenpyörittäjän puisto

Kivenpyörittäjän puiston norsuliukumäki

Kivenpyörittäjänpuiston huvimaja

Juuan keskustan lähittyvillä sijaitseva Kivenpyörittäjän puisto on erinomainen valinta lapsiperheille. Puistosta löytyy keinut, hiekkalaatikko, huvimaja sekä kaksi erilaista lasten suuressa suosiossa olevaa liukumäkeä. Lisäksi puiston reunalla on hiekkakenttä, jossa voi pelata erilaisia pelejä. 

Koskelan puisto

Koskelan puisto

Koskelassa sijaitsevan puiston varustuksiin kuuluu keinut, liukumäki, huvimaja sekä hiekkakenttä. 

Puulajipuisto

Puulajipuisto

Puulajipuistossa voi pysähtyä penkeille

Puulajipuisto

Puulajipuisto on erinomainen paikka rauhoittumiselle. Puistossa saa ihastella erilaisia puulajeja sekä pysähtyä vaikkapa piknikille. Halutessaan matkaa voi jatkaa puiston vieressä sijaitsevalle Kokkokallion kuntopolulle. 

Riihipuisto

Riihipuisto on Juuan ydinkeskustassa sijaitseva leikkipuisto, joka on suuressa lapsiperheiden suosiossa. Puiston leikkikenttävälineet ovat uusittuja, joten puisto on erinomaisessa kunnossa. 

Rantapuisto

Rantapuiston kiipeilyteline

Rantapuisto

Juuanjoen vieressä sijaitseva leikkipuisto sopii myös mainiosti lapsiperheille. Puiston varusteisiin kuuluu kiipeilyteline, liukumäki, hiekkalaatikko sekä pomppulauta. Juuanjoen toisella puolella sijaitsee myös Eevalan puisto, jonne pääsee siltaa pitkin. 

Tuhkalan puisto

Tuhkalan puisto

Tuhkalan puiston huvimaja

Tuhkalan puisto

Tuhkalanpuistossa kävijä voi ihastella ympärillään olevaa kaunista luontoa ja Juuanjoen virtausta. Tuhkalanpuisto on ollut myös suosittu paikka ryhmäliikuntalajien, kuten joogauksen harrastamiseen. 

 

Puistot kartalla:

 

 

 

Avaa kartta suurempana

Sisältöjulkaisija