Tapahtumakalenteri

Murupolku

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteri (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri  on kaikkia maakunnan asukkaita, yrityksiä ja muita yhteisöjä palveleva tapahtumien ilmoituspaikka. Se toimii myös erinomaisena tietolähteenä maakunnan menoista matkailijoille. Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri on käyttäjille maksuton.

Maakunnalliseen tapahtumakalenteriin rekisteröityminen ja tapahtumien ilmoittaminen on selkeää ja nopeaa. Tapahtumia voi lisätä esimerkiksi yhdistyksen, yrityksen ja organisaation nimissä. Toimijat voivat jakaa tapahtumakalenterissa julkaisemansa tapahtumat helposti somekanavissa ja syötteen avulla omilla verkkosivuillaan.

Juuan kunnan verkkosivujen etusivulla on upotuksena Juuan alueen tapahtumanäkymä. 

Voit etsiä tapahtumakalenterista tapahtumia esimerkiksi sen tyypin, kohderyhmän tai järjestämispaikan mukaan. Voit hakea esimerkiksi koko maakunnan alueen lomakausien tapahtumia tai Juuan kunnan alueella järjestettäviä lapsiperheille suunnattuja tapahtumia.

Ohjeet tapahtumajärjestäjälle

Ohjeet tapahtumajärjestäjälle

 

Eri yhdistykset, järjestöt ja toimijat luovat itse omat tunnuksensa tapahtumakalenteriin ja ilmoittavat tapahtumansa. Tapahtumakalenterin käyttö on helppoa sekä maksutonta.

Ennen yritys- tai yhdistystilin luomista käyttäjän tulee luoda ensin käyttäjätili. Käyttäjätilin kautta yritykselle tai yhdistykselle voi lisätä myöhemmin ylläpitäjiä lisää.

Alla olevissa ohjeissa käydään läpi tilien perustaminen ja tapahtuman luonti.

Tapahtumakalenterin esittely (pdf, avautuu uuteen välilehteen)

Ohjevideo käyttäjätilin luomiseksi (youtube)

Ohjevideo yritys- tai yhdistystilin luomiseksi (youtube)

Ohje tapahtuman luomiseksi (youtube)

Kysy neuvoa!

 

Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteriin jokainen toimija ilmoittaa itse omat tapahtumansa, mutta neuvoa annetaan!

Sisältöjulkaisija

Tanja Soininen

Viestintäsuunnittelija, Osittaisella hoitovapaalla, tavoitettavissa ma-ke 30.6 asti. Viestintäassistentti Emilia Matilainen to-pe
 050 343 2346
tanja.soininen@juuka.fi

Tapahtumakalenterin linkkilistaus

Reissukyyti

Nettisovelluksen avulla tarjoat tai pyydät kyytiä polttoainekustannusten hinnalla. Sovelluksesta löytyy hakua helpottamaan tapahtumien, yritysten ja käyntikohteiden ilmoituksia, jotka on ryhmitelty kansallispuistojen ja kuntien sivuille. 

Reissukyyti-sovellus on osa vastuullisen matkailun kehittämishanketta. Hankkeen kohdealueita ovat kansallispuistot ja harvaan asutulla maaseudulla sijaitsevat matkailuyritykset ja tapahtumat.

Klikkaa tästä Reissukyyti-sivulle.