Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Juuan Kesän Avajaisten nettisivut on avattu

Juuan Kesän Avajaisten nettisivut on avattu

Juuan Kesän Avajaiset 2024 järjestetään lauantaina 8.6 Poikolan koulun sisäpihalla ja sen ympäristössä. Tapahtuma on kaikille avoin hyvillä artisteilla varustettu kokonaisuus, joka sopii vauvasta vaariin.

Olemme avanneet nyt Juuan Kesän Avajaisten nettisivut www.juuankesa.fi. Päivitämme tapahtumatarjontaa ja esiintyjiä sinne sitä mukaa kun tietoja varmistuu. Tule seuraamaan tapahtumaa myös Facebookista löytyvän tapahtumasivumme kautta täältä.

Tällä hetkellä on avoinna myös juukalaisten yrittäjien ilmoittautumislomake, jolla pääsette ilmoittamaan itsenne tapahtumaan. Voitte tulla kertomaan yrityksestänne tai myymään tuotteittanne. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Tervetuloa avaamaan kesäkausi parhaassa seurassa!

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka