Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Kotkan kotiseutupäiviltä Juuka-Seuralle vuoden 2023 kotiseutuyhdistys palkinto mukaan

Kotkan kotiseutupäiviltä Juuka-Seuralle vuoden 2023 kotiseutuyhdistys palkinto mukaan

Juuka-seura sai mukaansa Kotkan kotiseutupäiviltä vuoden 2023 kotiseutuyhdistys palkinnon kukituksineen. Juuka-seura valittiin vuoden 2023 kotiseutuyhdistykseksi sen monipuolisen ja laadukkaan kotiseututyön vuoksi.

”Vuoden kotiseutuyhdistys -kilpailuun tuli monta hyvää ehdotusta, mutta Juuka-seuran toiminnan reippaus, raikkaus ja innovatiivisuus nosti sen esiin”, Kotiseutuliiton järjestöpäällikkö Marika Punamäki kertoo.

Juuka-seura on saanut kehuja Suomen Kotiseutuliitolta myös siitä, että heidän tapahtumissaan huomioidaan hyvin eri-ikäiset ja eri taustoista saapuvat ihmiset. Seura on ollut myös mukana auttamassa Ukrainaista saapuneita ihmisiä.

Kirsti Puhakka (Juuan Elli 2023), Merja Kärkkäinen, Anna-Liisa Nykyri, Jan Graafmans, Kai Iiskola, Eija Meriläinen ja Tuula Ikonen-Graafmans

Kuva:Marika Punamäki

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka