Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Sisältöjulkaisija

angle-left Yhdistystoimija oletko jo tietoinen Lähellä.fi verkkopalvelusta?

Yhdistystoimija oletko jo tietoinen Lähellä.fi verkkopalvelusta?

 

Lähellä.fi, mikä, kenelle ja miksi?

Hei sinä yhdistys-, järjestö- ,yhteisötoimija Juuassa. Oletko jo tietoinen Lähellä.fi palvelusta? Lähellä.fi-verkkopalvelu on maksuton viestintäkanava, joka auttaa ihmisiä löytämään monipuolista ja merkityksellistä järjestö- ja yhdistystoimintaa ympäri Suomen myös Juuassa. Mukaan voivat rekisteröityä kaikki hyvinvointia edistävät yhdistykset, liitot, järjestöt, erilaiset yhteisöt ja aktiiviset kansalaistoimijat. Myös kunnat ja seurakunnat voivat rekisteröityä toimijoiksi ja ilmoittaa omasta toiminnastaan.

Rekisteröityminen kannattaa, sillä ilmoittamalla jyhdistyksesi yhteystiedot ja toiminnan Lähellä.fi:hin varmistat, että kuntalaiset ja myös asiakastyötä tekevät ammattilaiset löytävät yhdistyksenne toiminnan helposti. Juuan kunta hyödyntää palvelussa olevia sähköpostiosoitteita tiedottamiseen ja yhteistyökutsujen lähettämiseen, yhdistyksesi yhteystiedot saadaan myös suoraan kunnan sivuille Lähellä.fi-palvelun avulla. Ilmoittaessasi tapahtuman tai harrastustoiminnan Lähellä.fi palveluun nousee se myös Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteriin. Tällöin ilmoituksenne saa näkyvyyttä myös kunnan sivuilla sekä kunnan sosiaalisessa mediassa tehdyissä kalenterinostoissa.

Yhdistysten toiminta-avustukset vaativat rekisteröitymisen

Mikäli yhdistykselläsi on ajatuksena hakea Juuan kunnan myöntämää toiminta- avustustusta (hakuaika on 1.3. –15.4. ja kohdeavustusten hakuaika on 1.3.31.10.) tulee yhdistyksesi rekisteröityä lähellä.fi verkkopalveluun. Myös myönnetyllä avustuksella järjestettävä toiminta ja yleisötilaisuudet on ilmoitettava Lähellä.fi -palvelussa. Lisätietoja avustusten hakuun löydät täältä.

 

Täältä löydät myös oppaan PDF- tiedostona

Lähellä.fi opas

 

 

Tutustu lisää

Apua rekisteröintiin

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka