Uutiset

Murupolku

väli

 

 

Uutiset

Sisältöjulkaisija

angle-left Heijastimet käyttöön ja kiertoon

Heijastimet käyttöön ja kiertoon

Juuan liikenneturvallisuustyöryhmä on kuntalaisten pimeässä näkyvyyden lisäämiseksi ripustellut heijastimia kunnantalon ja Poikolan koulun väliseen "latvattomaan kuuseen".

Jos sinulta puuttuu heijastin, käy hakemassa heijastin itsellesi ja ripusta vaatteeseesi aina kun lähdet liikkumaan pimeällä. Yksi heijastin/henkilö. Heijastimia on rajallinen määrä.

Mikäli laatikoissa ja kaapeissa pyörii ylimääräisiä heijastimia, voit käydä ripustamassa ne tähän heijastinpuuhun odottamaan uusia omistajia ja aktiivista käyttöä eli saa tuoda ja saa viedä. Kierrätystä tässäkin asiassa!

Lisäksi kirjastolta on saatavilla tiistaista 1.11. alkaen niin ikään heijastimia ja polkupyörän takavaloja. Tee itsestäsi näkyvä pimeällä liikkuessasi ja turvaa näin itsesi ja myös muita pimeässä liikkuvia.

HUOM! Heijastimia saatiin lisää ja ne on käyty viemässä hopeakuuseen. Voit edelleenkin viedä omia ylimääräisiä heijastimia heijastinpuuhun toisten iloksi ja mukaan otettavaksi.

Myös fillarivaloja 30.11. alkaen kirjastolla. Edelleen tuotteita on rajallinen määrä saatavilla.

Heijastimien ja polkupyörän valot on saatu jaettavaksi Liikenneturvalta.

 

 

 

 

Elä ihmeessä, tule Juukaan! -video

Kunnanjohtaja Henri Tanskanen istuu Hedwigin Helmi kahvilassa ja katsoo ulos ikkunasta

 

Meidän Pohjois-Karjala 300 vuotta


Pohjois-Karjala täyttää tänä vuonna 300 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi maakuntaliitto tekee videot jokaisesta Pohjois-Karjalan kunnasta. Huhtikuussa julkaistiin Juuan video, jossa puheenvuoron saa kunnanjohtaja Henri Tanskanen. Kuvassa on linkki, jota painamalla pääset katsomaan videon Pohjois-Karjalan youtube -kanavalla (video avautuu uuteen välilehteen).

grafiikka