Hotellit ja majatalot

Murupolku

Hotellit ja majatalot

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Puu-Juuan ytimessä ja tarjoaa majoituspalvelua ympärivuotisesti. Majatalon yläkerrassa on kolme yksilöllisesti sisustettua huonetta sekä alakerrassa kaksi kahden hengen huonetta, jotka on yhdistettävissä perhemajoitushuoneeksi. Lisäksi Majatalo Juuka tarjoaa yöpymismahdollisuudeksi hotellimajoitusta. Hotelli sijaitsee noin 300 metrin päästä Majatalo Juuasta, ja siitä voitte lukea alta.

Asiakkaiden käytössä on mm. TV, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Aamiaista tarjoilemme etukäteistilauksesta sekä itsepalveluperiaatteella. Maksaa voitte pankki- tai luottokortilla tai sopia laskutuksesta. Halutessanne voitte saapua vaikka keskellä yötä. Varauksen voitte tehdä internetsivujen kautta, sähköpostilla tai soittamalla meille.

Osoite: Vanhatie 8, 83900 Juuka

Puh. 050 351 7490

Majatalon kotisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majatalon Facebook-sivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majoittumisen hinta alkaen 65€. Lisätietoa hinnoista löydät majatalon kotisivuilta.


Hotelli Karku

Majatalo Juuan ylläpitämä Hotelli Karku sijaitsee aivan Juuan ydinkeskustassa kaikkien palveluiden äärellä. Hotellin viisi huonetta sijaitsevat kahdessa kerroksessa, eivätkä ne sovellu liikuntaesteisille. Huoneiden varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, tuuletin, televisio, vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneisiin on mahdollista etukäteen tilata aamupalaksi aamiaisleivät, jogurtti ja tuoremehua. Ryhmille tarjotaan aamiainen etukäteistilauksesta Majatalo Juuan ruokasalissa. Varauksen voitte tehdä internetsivujen kautta, sähköpostilla tai soittamalla meille. 

Osoite: Poikolantie 2, 83900 Juuka

Puh: 050 351 7490

Majatalon kotisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majatalon Facebook-sivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majoittumisen hinta alkaen 75€. Lisätietoa hinnoista löydät majatalon kotisivuilta. 


Koli Freetime Oy

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin kupeessa Kopravaaran vanhassa kyläkoulussa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy edullisista economy-huoneista tilaviin ja tasokkaisiin Päätalon hotellihuoneisiin sekä mökkeihin 1-80 hengelle. Majoituitpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvisin avanto), grillikatos, nuotiopaikat, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10km. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13km päässä. Juuan kirkonkylälle matkaa on 35 kilometriä. 

Osoite: Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara

Puh. 010 322 3040

Sähköposti: koli@kolifreetime.fi

Koli Freetimen kotisivut

Koli Freetimen Facebook-sivut 

Koli Freetimen Instagram

Matkailuneuvonta - yhteystiedot

Matkailuneuvonta


Juuan kunnantalo 
Poikolantie 1 
83900 Juuka 
p. +358 40 104 2865

InfoGIS esittely

 

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun alla olevasta kartalla linkistä

 

InfoGIS Juuka