Hotellit ja majatalot

Murupolku

Hotellit ja majatalot

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee kylän vanhassa keskustassa, Puu-Juuassa. Majatalossa on viisi huonetta, joista kaksi soveltuu myös liikuntaesteisille.

Majatalo Juuka

Hotellihuoneet

Majatalo Juuan ylläpitämät hotellihuoneet sijaitsevat aivan Juuan ydinkeskustassa kaikkien palveluiden äärellä. Hotellin viisi huonetta sijaitsevat kahdessa kerroksessa, eivätkä ne sovellu liikuntaesteisille. Huoneiden varustukseen kuuluu hiustenkuivaaja, tuuletin, televisio, vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Huoneisiin on mahdollista etukäteen tilata aamupalaksi aamiaisleivät, jogurtti ja tuoremehua. Ryhmille tarjotaan aamiainen etukäteistilauksesta Majatalo Juuan ruokasalissa. Varauksen voitte tehdä internetsivujen kautta, sähköpostilla tai soittamalla meille.

Osoite: Vanhatie 8, 83900 Juuka

Puh. 050 351 7490

Majatalon kotisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majatalon Facebook-sivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majoittumisen hinta alkaen 65€. Lisätietoa hinnoista löydät majatalon kotisivuilta.

 


 

 

Koli Freetime Oy

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin kupeessa Kopravaaran vanhassa kyläkoulussa. Majoitusvaihtoehtoja löytyy edullisista economy-huoneista tilaviin ja tasokkaisiin Päätalon hotellihuoneisiin sekä mökkeihin 1-80 hengelle. Majoituitpa miten tahansa, käytössäsi on puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvisin avanto), grillikatos, nuotiopaikat, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10km. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13km päässä. Juuan kirkonkylälle matkaa on 35 kilometriä. 

Osoite: Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara

Puh. 010 322 3040

Sähköposti: koli@kolifreetime.fi

Koli Freetimen kotisivut

Koli Freetimen Facebook-sivut 

Koli Freetimen Instagram