Hotellit ja majatalot

Murupolku

Hotellit ja majatalot

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka

Majatalo Juuka sijaitsee aivan Puu-Juuan ytimessä ja tarjoaa majoituspalvelua ympärivuotisesti. Majatalon yläkerrassa on kolme yksilöllisesti sisustettua huonetta sekä alakerrassa kaksi kahden hengen huonetta, jotka on yhdistettävissä perhemajoitushuoneeksi. Asiakkaiden käytössä on mm. TV, jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin sekä mikroaaltouuni. Aamiaista tarjoilemme etukäteistilauksesta sekä itsepalveluperiaatteella. Maksaa voitte pankki- tai luottokortilla tai sopia laskutuksesta. Halutessanne voitte saapua vaikka keskellä yötä. Varauksen voitte tehdä internetsivujen kautta, sähköpostilla tai soittamalla meille.

Osoite: Vanhatie 8, 83900 Juuka

Puh. 050 351 7490

Majatalon kotisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majatalon Facebook-sivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Majoittumisen hinta alkaen 65€. Lisätietoa hinnoista löydät majatalon kotisivuilta.

Majoitushintaan sisältyvät liinavaatteet.


Koli Freetime Oy

Tarjoamme monipuolista majoitusta Kolin mahtavissa maisemissa. Majoitusvaihtoehtoina on erikokoisia huoneita ja huoneistoja 1-11 henkilölle. Huonevaihtoehtoina on edullisesta Retkihuoneesta tilavaan ja tasokkaaseen Päätalon huoneeseen. Majoituitpa miten tahansa, käytössäsi oon puhdasvetinen ja lapsiystävällinen uimaranta (talvisin avanto), grillikatos, nuotiopaikat, kahvio sekä alueemme muut palvelut. Saunat lämpiävät joka ilta. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10km. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13km päässä.

Osoite: Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara

Puh. 010 322 3040

Sähköposti: koli@kolifreetime.fi

Koli Freetimen kotisivut

Koli Freetimen Facebook-sivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Matkailuneuvonta - yhteystiedot

Matkailuneuvonta

Juuan kunnan matkailuneuvonta 
Juuan kunnantalo 
Poikolantie 1 
83900 Juuka 
puh. 040 104 2865

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.

InfoGIS Juuka