Leirintä-alueet

Murupolku

Leirintäalueet

KOLI FREETIME

Koli Freetimen pääovella isäntäpari

Koli Freetimen pihapiiri

Koli Freetime on rauhallinen ja kotoisa leirintäalue Kolin kainalossa, kauniin luonnon ja puhtaiden vesien äärellä. Asiakkaamme arvostavat erityisesti sekä yleisten tilojemme että koko alueen siisteyttä ja puhtautta. Ympäristö tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot luonnossa liikkumiseen. Pihasta lähtee Kolin valaistu latu sekä yhteyspolut Herajärven kierrokselle. Ympäri vuoden lämpimät huoltotilat; keittiö, WC:t ja suihkut. Rannalla grillikatos ja 2 nuotiopaikkaa. Kolin kylälle ja palveluihin on matkaa 10 km. Kolin kansallismaisema on ainoastaan 13 km päässä.

 

Sijainti: Kopravaarantie 27, 83950 Ahmovaara (linkki avautuu uuteen välilehteen)
Tiedustelut: puh. +358 10 322 3040 tai koli@kolifreetime.fi

Koli Freetimen kotisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Koli Freetime Infogis -karttapalvelussa (linkki avautuu uuteen välilehteen). 

PAALASMAA CAMPING

Avoinna kesäisin. Leirintäpaikkoja, asuntovaunupaikkoja sähköllä 30 kpl, 2 hengen mökkejä 5 kpl, 4 hengen mökkejä 3 kpl, vuoteita 28. Mökeissä sähkölämmitys, keittomahdollisuus, astiat, vuodevaatteet, osassa mökeistä myös jääkaappi.

Koli Freetimen alueella uimaranta, kaksi saunaa, grillikatos, veneiden vuokrausta, lasten leikkipaikka, kahvila ja kalastusmahdollisuus.

Alueella uimaranta, kaksi saunaa, grillikatos, veneiden vuokrausta, lasten leikkipaikka, kahvila ja kalastusmahdollisuus.

Hinnat, aukioloajat ja yhteystiedot päivittyvät kesälle 2021.

Sijainti: Eteläpääntie 140, 83910 Paalasmaa (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Katso kohdetta myös Infogis -karttapalvelussa (linkki avautuu uuteen välilehteen)

 

KOTAKYLÄ MENNINKÄINEN

Juuan vaarojen varjoista löytyvä, Vaikkojärven rannalla oleva Kotakylä on erähenkisen ihmisen unelmapaikka rauhoittumiselle, rentoutumiselle, luonnosta nauttimiselle sekä hiljentymiselle. Kotakylän neljän hehtaarin alueella kodat muodostavat asuinkylän: kodasta löytyvät porontaljoilla pehmustetut vuoteet, nuotiopaikka sekä välineet kahvin ja teen keittoon – löytyypä alueella myös muutama vuokrattava aitta. Majoittujan käytössä ovat myös kalastusluvat, kanoottien käyttö, onget, keittiökatoksen käyttö sekä sauna. Lisäksi vuokrattavana on lauttasauna. Varauksen voi tehdä Leila Tuonoselta (040 571 5837).

Niemenkärjessä on yhteiseen käyttöön tarkoitettu suuri kota sekä nuotiopaikka. Uimarannalla sijaitsee kotasauna ja peseytymispaikka. 

Kotakylässä on käytettävissä kajakkeja, kanootteja, veneitä ja kalastusvälineitä. Alueella on vuokrattavissa myös lauttasauna.
 

Lisätiedot ja kotavaraukset:

Kotaniementie 197, 83900 Juuka (tarkista että kohde on Vaikkojärven vieressä)

Varaukset: 050 407 6505
Sähköposti: albertkoski@me.com

Soita, laita sähköpostia tai varaa AirBnb:stä https://www.airbnb.fi/p/kotakyla (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Kotaloma Menninkäisen nettisivut (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Katso Kotakylän sijainti Infogis -karttapalvelussa (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Matkailuneuvonta - yhteystiedot

Matkailuneuvonta

Juuan kunnan matkailuneuvonta 
Juuan kunnantalo 
Poikolantie 1 
83900 Juuka 
puh. 040 104 2865

InfoGIS esittely

Infogis Juuka

Tutustu Juuan alueen Infogis -paikkatietopalveluun, jonka avulla voit etsiä mm. liikuntapaikkoja, matkailuneuvontaa, majoitusta, ravintoloita ja kahviloita, myymälöitä, ohjelmapalveluja, muita palveluja sekä kylätaloja ja metsästysmajoja.

Tutustu Infogis -paikkatietopalveluun tästä.

InfoGIS Juuka